Bakın Bitcoin, Ripple’ı hangi konuda 100x geçti!
Bakın Bitcoin, Ripple’ı hangi konuda 100x geçti!

Flaş kripto para haberleri:  Bitcoin ve kripto rallisi, Xrp, Tron, Ethereum ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yenilikçiliğinin mevcut durumundan Ripple’in sınır ötesi ödemelerde devrim yaratma planına kadar, kripto dünyasında dolaşan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto piyasa haberleri

Önde gelen ABD kripto para borsası Coinbase başkanı, Aralık ayındaki kripto toparlanasına şaşırmadığını söyledi.

CNBC’nin Fast Money programına katılan Asiff Hirji, son yıllarda kriptoların ne kadar geliştiğini ve 2019’da nereye varacağını düşündüğünü şu şekilde anlattı.

İşler asla göründüğü kadar iyi değil. Hiçbir zaman göründükleri kadar da kötü değil. Ve Buffet’ten şu sözü her zaman aklımdadır: “Diğerleri korkarken açgözlü olun, diğerleri açgözlüyken korkun.” Sanırım biraz geri sıçramış olmamız şaşırtıcı değil. Bence geçen sene kripto para biriminde gerçekleşen yenilik miktarı, bundan önceki yıllarda her şeyi aştı. Kripto para birimlerine giren mühendis sayısına ve piyasaya sürülen gerçek ürün sayısına bakarsanız, bugün sahip olduğumuz kadar inovasyona hiç sahip oladık.

Üç ya da dört yıl önce, Bitcoin kripto para biriminde önemli olan tek şeydi. Sonra Ethereum geldi. Ve şimdi, muhtemelen 3.000 ila 4.000 arasında kripto para biriminin bulunduğu bir noktadayız. Ve zamanla, onları ekleyebildiğimiz kadar çok coğrafyada önemli olan tüm kriptolarıekleyeceğimizi varsaymalısın. Sanırım bu, teknolojideki bir sonraki büyük yenilik dalgasının başlangıcıdır ve zamanla giderek daha fazla kripto para birimi görmeyi beklemelisiniz.

Kurumların ticaret yapmak için geçerli bir yere ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Saklamak için nitelikli bir vasiye ihtiyaçları var. Ve gerçek likidite olduğundan emin olmak istiyorlar. Bu yüzden çok fazla likidite oluşturduk. Gezegendeki en iyi, en düzenli ve en uyumlu borsaya  sahibiz… Ve alandaki tek yetkili koruyucu çözümümüz var. Ve böylece kurumların kripto para yatırımlarına yatırım yapmalarına izin vermek için çok fazla altyapı hazırladığımızı düşünüyoruz.

Aslında gözetimizde yüzlerce kurum var. Biliyorsunuz, bu iş için belirlediğimiz iç hedeflere uyduk… Bu işle nerede olduğumuzu çok iyi hissediyoruz ve 2019’u beliyoruz. Kriptoya giren kurumlar için iyi bir yıl olmaya devam edecek.

Ethereum haberleri

Ethereum’un Constantinople hard forku, ETH ağına neler getirecek?

ConsenSys’in sponsor olduğu Ethereum blogunda son elişelerin yer aldığı rapor yayınlandı. Bu haftanın baskısı, Raiden, Status ve Augur gibi bir dizi Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemeleri ve haberlerini içeriyor.

Ripple haberleri

Ripple’nin baş pazar stratejisti Cory Johnson, Singapur’daki Slush konferansında, sınır ötesi ödemelerin mevcut “parçalanmış” altyapısını ve Ripple’in küresel finansal sistemin devrimine nasıl yardımcı olabileceğini anlattı.

TRON haberleri

TRON’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, Blockchain ve kripto için artan düzenlemeleri memnuniyetle karşıladığını söyledi.

İki TRON (TRX)  tabanlı DEX'in başlatılması

Sun yeni röportajında, uzun vadede, sürecin endüstrinin meşrulaşmasına yardımcı olacağını şu şekilde söyledi.

Düzenlemenin birçok yerde sektöre geleceği varsayımıyla çalışıyoruz. Pek çok açıdan, piyasayı meşrulaştırmak ve iyi uygulamaları kötülüklerden ayırmak gerekli olacaktır. Kısa bir süre önce, toplumumuzla ve hükumetlerle her zaman iyi bir ortak olduğumuzdan emin olmak için bir müfettiş işe aldık.

NEO haberleri

NEO Seattle’da 2019 DevCon’u için yol haritasını belirlendi.

Yıllık geliştirici konferansında, NEO’nun arkasındaki ekip yeni yol haritasını ve platform yeniliklerini yayınlamayı ve “küresel NEO Blockchain topluluğunun Akıllı Ekonomi vizyonunu nasıl hayata geçirdiğini göstermeyi” planlıyor.

XRP, Stellar, Binance Coin, Monero ve Daha Fazlası

Kripto ödemeleri uygulaması Metal Pay, platformda tutulan tüm USD fonlarının artık FDIC sigortalı olduğunu söyledi.

kripto paralar

Bu, ilk kez ABD’deki kullanıcılar, bu hesabı elinde tutan bankanın iflası durumunda, federal hükümet tarafından korunan bir banka hesabına para göndererek uzun bir kripto listesi satın alabilirler. Metal Pay şu anda Bitcoin, XRP, Ethereum, Binance Coin, Basic Attention Token, Monero, Zcash, Litecoin, 0x, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Dash, Dogecoin, Waves and Metal’i desteklemektedir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin