Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini
Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve kripto için çılgın teknik analizler, XRP, Ethereum, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto için çılgın teknik analizlerinden, VeChain’in geleceğine kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutu.

Kripto piyasa haberleri

Bitcoin ve Ethereum’un 2018’deki hareketini büyük düşüş olarak adlandırılan deneyimli teknik bir trader, Twitter’daki birçok kripto analistinin BTC’nin fiyatında büyük deliller olmadan büyük sıçramalar öngördüğünü söylüyor.

CNBC’den Peter Brandt, , denenmiş ve gerçek prensiplerin en önemli şey olduğunu söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

Peri tozu içen birçok insan görüyorum. Yani, gerçek bir teknik analizleri yok. Teknik analizine inanıyorum. Gördüğüm şey, hiçbir zaman eski ve doğru teknik analiz prensiplerini yansıtmayacak şekilde gönderilen ve işaretlenen bir sürü grafiktir. İnsanlar kendi kişilikleri ve kendi bahisleri için teknik analizleri yeniden icat ediyorlar. Demek istediğim, bir grup insan görüyorum, onlara bakıyorsunuz ve açıkçası grafikleri dış galaksilerin haritalarına benziyor.

Brandt’in şu anki analizine göre, Bitcoin ve Litecoin büyük bir hamle için hazırlanıyor.

Bitcoin’deki ana eğilime bakıyorum ve hala ana eğilimin aşağı indiğini görüyorum. Ve trend ile ticaret yapmak istiyorum. Ama baş ve omuzlar alt kısmı tamamlanırsa, Bitcoin’de uzun tarafı deneye bilirim.

Uzun zamandır Litecoin’de yim çünkü baş ve omuz formasyonlarını Litecoin’de gördüm. Bu da ticaret yapacağım bir pazar. Bence önümüzdeki birkaç gün gerçekten çok önemli olacak ve bir sonraki 1500 dolarlık hareketin Bitcoin’deki belirleyici olacağına inanıyorum.

Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin haberleri

Tokenleştirilmiş stok ve kripto alım satım platformu DX.Exchange, büyük bir güvenlik engelinden kurtulduğunu açıkladı.

Bitcoin, XRP, Ethereum ve Litecoin’in yer aldığı borsa, hassas kullanıcı verilerini açığa çıkaran bir giriş hatası olduğunu söyledi. Yapılan açıklama şu şekilde:

Bu konuyu dikkatimizi çeken uyanık muhabirimize ve destekleyici topluluğumuza teşekkür etmek istiyoruz. Bu güvenlik açığının başarıyla kapatıldığını ve hiçbir kullanıcı fonundan ödün verilmediğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Bizim lansmanımız, kripto para birimleri ve dijital stoklarla işlem yapmaya istekli olan topluluğumuzdan gelen mükemmel bir yanıtla karşılandı. Müşteri fonları her zaman güvendeydi. Çok katmanlı, gelişmiş izleme ve savunma mekanizmamız daha fazla sorundan kaçınmayı başardı.

Yamaya rağmen borsa güvenliği ile ilgili endişeler sürüyor. Özellikle Reddit kullanıcısı Priest_of_Satoshi’den bir gönderi, bazı kırmızı uyarıların kaldığını iddia ediyor.

Ripple haberleri

Ripple, üniversite öğrencilerini kripto ve Blockchain teknolojisi konusunda eğitmeye devam ediyor.

San Francisco’daki Ripple’in merkezindeki bir grup Wharton’a ev sahipliği yaptıktan sonra, girişim Harvard Business School’dan bir grup öğrenciyi davet ederek onlara şirketin finansmanının geleceğini şekillendirmeye yönelik çabalarını artırmalarını sağladı.

TRON haberleri

TRON’un, platformun merkezsiz uygulamaları hakkındaki haftalık raporu çıktı. Rapora göre, TRON’un DApp hızlandırıcı programı, oyun, eğlence, kumar ve daha birçok alanda yaklaşık 300 başvuru aldı.

IOTA haberleri

IOTA, şebekeye güç veren doğrulayıcılara performansta büyük bir artış sağlayan yeni bir özellik sundu. Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Hepinizin bir süredir bunu beklediğinizi biliyoruz. Sonunda, tüm işlem geçmişini saklamadan düğümünüzü çalıştırmanıza izin veren bir özellik olan yerel anlık görüntüleri uygulama işlemini tamamladık. Bu daha hızlı senkronizasyon, daha düşük sistem kaynağı gereksinimleri anlamına geliyor.

VeChain haberleri

VeChain’deki ekip 2018’de bir retrospektif yayınladı:

Öncelikle, kurumsal uygulamaları ve gerçek ticari faaliyetleri destekleyen DApp’leri büyütmeye ve mümkün kılmaya odaklanacağız. Sadece geliştirici belgelerini ve araçlarını değil aynı zamanda akıllı sözleşme şablonlarını, SDK’ları ve cüzdan, tokenize varlık ihracı, veri depolama, dijital varlık yönetimi gibi çoğu Blockchain uygulaması için gerekli olan temel bileşenlerin anahtar teslim paket şablonlarını hazırlayacağız.

Tüm dünyadaki danışmanlık ve teknoloji ortaklarını içeren ortak ağımızı genişletmek ve bunları VeChain’in teknolojisi ve çözümleri konusunda uzman yapmak 2019’daki bir diğer önemli görevimizdir. Sıfır gelişimden farklı seviyelerde işletmelerin ve geliştiricilerin ihtiyaçlarını karşılayan Blockchain çözümleri oluşturduk. Tüm bunları bize büyük yardım sağlayan kurumsal kullanıcılarımızın tam özelleştirmeye desteği ile gerçekleştiriyoruz.

Ek olarak, kurulan işletmelerle işbirliği yaparak, kitlesel kabulün de açık ve çoğu zaman yenilikçi bir ve yasal ortam gerektirdiğini biliyoruz. Gerçek iş ortamlarındaki Blockchain uygulamaları düzenleme ve mevzuat geliştirmenin kilit itici gücü olacaktır. Ve VeChain, birçok bölgedeki ulusal hükümetlerle yaptığımız işbirliğimizle buna katkıda bulunuyor.

Waves haberleri

Şifreli banka kartı platformu Wirex, Waves için yeni destek ekledi.

https://twitter.com/wirexapp/status/1083318442038607872

Avrupa Ekonomik Bölgesi’ndeki kullanıcılar Artık Waves, satın alabilir, saklayabilir, dönüştürebilir ve harcayabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin