Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı
Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve Ethereum balinalarının satış hazırlıkları, XRP, TRON, EOS, Cardano ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum balina hareketlerinden, EOS için yeni sahiplenmeye kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve Ethereum haberleri

Bitcoin ve Ethereum balinaları, hafta başından bu yana kriptolarını borsalara avuç avuç aktararak satış için hazırlık yaptılar.

Bir balina, yaklaşık 7.2 milyon dolar değerinde 1.870 BTC’yi Poloniex’ten bilinmeyen bir cüzdana taşıdı. Başka bir balina ise bir saniye süren işlem süresi ile 2.8 milyon dolar değerinde 721 BTC’yi bilinmeyen bir cüzdandan Coinbase’e yolladı.

  • 4.6 milyon dolar değerinde 34.588 Ethereum bilinmeyen cüzdandan ZB Borsası’na aktarıldı.
  • 2.6 milyon dolar değerinde 19.863 Ethereum bilinmeyen cüzdandan Bitfinex Borsası’na aktarıldı.
  • 6.6 milyon dolar değerinde 50.000 Ethereum bilinmeyen cüzdandan ZB Borsası’na aktarıldı.
  • 1.3 milyon dolar değerinde 10.000 Ethereum bilinmeyen cüzdandan OKEx Borsası’na aktarıldı.
  • 1.3 milyon dolar değerinde 9.999 Ethereum bilinmeyen cüzdandan OKEx Borsası’na aktarıldı.

Geçtiğimiz 24 saat içinde Ethereum balinaları parçalar halinde işlem yaptı ve toplamda 22.1 milyon dolar değerinde 174.450 ETH taşıdılar.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple satış direktörü Ross Darcy, 10 Nisan’daki Dublin Teknoloji Zirvesi’nde konuşacak. Bu yılki odak noktası, gelişen teknolojiler, başlangıçların ölçeklendirilmesi ve çığır açan fikirlerin gerçeğe dönüştürülmesi.

EOS haberleri

Kriptolar için önde gelen bir çevrimiçi ödeme işlemcisi olan CoinPayments, platformuna EOS’u ekledi.

Artık 2.2 milyondan fazla yatırımcı EOS’u ödeme yöntemi olarak kullanabilir. CoinPayments, Bitcoin’e ek olarak altcoinleri de destekleyen ilk ödeme işlemcisidir. 2013 yılında kurulan şirketin 182 ülkede 2.000.000’den fazla müşterisi var ve 600 altcoin ile ödeme seçeneği gerçekleştiriyor.

TRON haberleri

TRON’un eşler arası dosya paylaşım platformu BitTorrent, devam etmekte olan BitTorrent Token (BTT) airdrop’u ve TRON’un Odyssey 3.5’e yapılan son ana ağ yükseltmesi için gelecek planlarını anlatan bir bülten yayınladı.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Thriller Podcast’in son bölümüne konuk oldu.

Hoskinson, ConsenSys, Coinbase, simülasyon teorisi, Cardano ve onun kripto para birimi ADA’nın geleceği hakkında konuşuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin