Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin tartışması, Ethereum ve XRP’nin yeni benimsenmesi, TRON DApp’ları ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Steve Wozniak’ın Bitcoin’i ele alması, Ethereum ve XRP’nin yeni benimsenmesine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve kripto para haberleri

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Bitcoin’in büyük miktarda değer oluşturduğunu söylüyor. Bloomberg’deki Yousef Gamal El-Din, yeni bir röportajında ​​Wozniak’a Bitcoin’i sorarak “Bitcoin’de büyük bir değer yıkımı gördük” dedi. Hala buna inanıyor musun? Bu hala sizin için uygulanabilir bir model mi? ”Buna cevap olarak Wozniak, Bitcoin’in büyük değer oluşturduğunu söyleyerek reddetti.

Wozniak, teknolojiyi test etmek için sadece Bitcoin’i satın aldığını ve son boğa koşusu sırasında satmaya karar verdiğini şu şekilde söyledi:

Çok fazla Bitcoin’im vardı, ama asla bir yatırımcı olarak bakmadım. Bitcoin’i deneyimleyip dünyadaki şeyleri nasıl alacağımızı ve satacağımızı, deneyimlemek istedim.

Ve yükseldiğinde kendime yüksek sesle dedim, bir dakika bekle. Bu insanlardan biri olmak istemiyorum, hisse senetlerine yatırım yapmam, Apple’ın hisse senedi uygulamasını hiç kullanmadım. Bitcoin’in fiyatına takılan bu insanlardan biri olmak istemiyorum. Ve hala yeni Bitcoin yeniliklerini deneyimlemeye devam ediyorum.

Ethereum haberleri

Ethereum ağında 66 milyon dolarlık bir bina belirlendi. Inveniam Capital Partners (ICP), yatırımcılara daha fazla şeffaflık sağlamak için Blockchain’i kullanmaya karar verdiğini söyledi. Şirket, Miami, Florida şehir merkezinde WeWork’un işgal ettiği bir binadan başlayarak dört özel gayrimenkul ve hisse işleminde 260 milyon dolar kazanmayı planlıyor.

Salı günü yapılan duyuruya göre firma, bugüne kadar bu şekilde finanse edilecek en büyük gayrimenkul parçası olan 65.5 milyon dolar değerinde binanın tokenize edilmiş hisselerini satmayı planlıyor.

Ripple ve XRP haberleri

İngiltere merkezli otel rezervasyon şirketi Trippki, bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürüldüğünde XRP’yi destekleyeceğini açıkladı. Şirket 1.6 milyondan fazla otelde kriptoyla rezervasyona olanak sağlayacak.

https://twitter.com/Trippki_/status/1099634798098755584

Litecoin haberleri

Litecoin artık GLORY’in çevrimiçi ürün platformunda bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmektedir. Sonuç olarak, GLORY, Litecoin’i baştan sona hayran deneyimine entegre eden ilk profesyonel spor ligidir.

TRON haberleri

Rating Dapp tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, Ocak ayında merkezsiz uygulamaların (DApps) toplam yeni kullanıcı sayısında TRON zirveye ulaştı. TRON’da 164.150 yeni DApp kullanıcısı bulunurken en yakın rakiplerinden, EOS’un 79.528 ve Ethereum’un 59.869 yeni kullanıcısı bulunuyor.

IOTA haberleri

IOTA Vakfı, yeni bir akıllı şehir hackathonu başlatmak için Hackster.io ile işbirliği yapıyor. Etkinlik, 10.000 dolardan fazla ödül içeriyor ve dünyanın dört bir yanından gelecek geliştiricilerden şehir içi sorunları dağıtılmış defter teknolojisi ile çözüm bulmaları isteniyor.

Hackathon dört ana alana odaklanacak.

  • Araçlar – Araçlar filo altyapısı ve bakım gibi durumlar işlem verilerinde nasıl yer alabilir?
  • Enerji – Elektriğin kaynağını başlangıçtan sonuna kadar nasıl takip edebiliriz?
  • Binalar – Ticari binaların performanslarını ve kiracılar için çekiciliği artırmak
  • Bölgeler – Şehir içi IoT ve veri altyapısı için entegre yaklaşımlar geliştirmek

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin