Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin milyarderi XRP’ye kucak açtı, Binance Coin yükselişe devam etti, Ethereum, Litecoin, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin yeni benimsemesinden piyasa hacmine göre ilk 10 kripto paradaki büyük değişikliğe kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Ripple ve XRP haberleri

Bitcoin milyarder Tim Draper tarafından desteklenen Singapur’daki en büyük kripto borsası, XRP’yi yeni listeledi. Coinhako şimdi 25 farklı kripto para biriminde 100 fiat-kripto eşleştirmesini sunuyor ve Malezya, Endonezya ve Vietnam’da da hizmet veriyor.

Bu arada, Ripple, Brezilya’daki ödeme startup’ı BeeTech Global’in müşterilere tasarruf sağlamak için Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümünü xCurrent kullanarak nasıl uyguladığını ortaya koyuyor.

Yeni bir blog yazısında, Ripple girişimcisi Erick Gutierrez’in nasıl pahalı havale ücretlerinden kurtulduğunu anlatıyor. Gutierrez, BeeTech’in hizmetleri sayesinde, işini 2017’de yarım milyon kullanıcıdan bu yıl ayda ortalama 1.5 milyon kullanıcıya çıkardığını söyledi. Büyüme oranlarını ayda yüzde 30-40 olarak tahmin ediyor.

Ethereum haberleri

ConsenSys tarafından en son Ethereum blog güncellemesi yayınlandı. Haftalık duyuruda, yakın zamanda gerçekleşen Ethereum hard forku Constantinople’nin başarısı vurgulanıyor. OmiseGo, Aztek ve Maker dahil olmak üzere bir dizi Ethereum tabanlı platformlara da yer veriliyor.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, 6 Nisan’da “Feel the K-pop” konseri için VIP bilet satışlarını başlatıyor. Kim Jong Kook, Ailee’nin yanı sıra WheeSung, HaHa, Huh Gak ve Skull gibi isimlerde etkinliğe katılıyor.

George Mason Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinliğin biletleri şimdi satışta.

Binance Coin TRON ve Stellar’ı geçti

Binance Coin, şu anda TRON ve Stelları geçerek pazar hacmi bakımından sekizinci en büyük kripto para konumuna yükseldi. Binance Coin, yazım sırasında %2.14 arttı ve 1.64 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin