Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri
Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin kazasına inceleme ve XRP, Litecoin, Ethereum, EOS, TRON, IOTA haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin soruşturmasından Ethereum, EOS ve TRON arasındaki rekabete kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Lüksemburg merkezli kripto borsası borsası Bitstamp, Cuma günkü kripto kazasını tetikleyen devasa bir Bitcoin satış emriyle ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

Satış siparişi Bitstamp’taki BTC fiyatını ani bir spirale yolladı ve yaklaşık 15 dakika içinde 7.800 dolardan 6.250 dolara kadar düştü. Bu düşüş daha sonra Bitmex’te çok sayıda pozisyonun tasfiyesini tetikledi. BitMEX’in tasfiyesi yüzünden BTC’nin fiyatı tüm kripto borsalarında düştü.

Bitstamp, ticaretin kesin büyüklüğünü teyit etmedi ancak risk sermayesi ve özel sermaye şirketi Primitive Ventures’in kurucu ortağı Dovey Wan, büyük satış siparişini 5.000 BTC olarak tahmin ediyor.

Eter, EOS, TRON haberleri

EOS, hem Ethereum hem de TRON’dan daha fazla sayıda aktif kullanıcıyı korumaya devam ediyor. DappReview’a göre, ağdaki DApp’larda 130.000 aktif kullanıcı ile 18.7 milyon dolar değerinde EOS kullanıldı.

https://twitter.com/dapp_review/status/1129378910989365248

Bu arada 91.300 kullanıcı TRON tabanlı DApp’lar için 15.2 milyon dolarlık TRX harcandı, 14.600 kullanıcı Ethereum tabanlı DApp’lar için ise 8 milyon dolar değerinde ETH harcandı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın işe alım çılgınlığı devam ediyor. Şirket şimdi yeni bir iş geliştirme başkan yardımcısı arıyor.

Şu anda, San Francisco merkezli startup’ta toplam 51 açık pozisyon bulunuyor.

Litecoin haberleri

The Lite Podcast’in yeni bir bölümü çıktı. En son sürümde, Internet of Things cihazları için üretilmiş yeni bir Lightning Network istemcisi tanıtılıyor.

IOTA haberleri

IOTA ekibi, 2. IOTA Italia Community Meetup’ta soru-cevap için toplulukla buluştu.

Bu oturum, dağıtılmış muhasebe güvenliğine ve IOTA’nın makineden makineye işlemler için nasıl yeni bir ekosistem oluşturulabileceğine açıklık getiriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin