Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...
Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin fiyat manipülasyonu, XRP’nin likiditesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyat manipülasyonundan XRP’nin likiditesine ve Ethereum’daki en son gelişmelere kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katın.

Bitcoin haberleri

Bitcoin’in potansiyel fiyat manipülasyonu ile ilgili endişe Washington DC’ye ulaştı. Kongre üyeleri Darren Soto ve Ted Budd,  bireysel yatırımcıları piyasa manipülasyonundan korumak ve ABD’nin kripto para birimi endüstrisinde lider olmasını sağlamak için tasarlanan yasayı tanıttılar. İkili yasa tasarısını şu sözlerle anlatıyor:

Kripto para birimleri ve temeldeki Blockchain teknolojisi, ekonomik büyümenin itici gücü olma potansiyeline sahip. Bu nedenle, ABD’nin tüketicileri ve kripto para birimi yatırımcılarının mali refahını korumaya devam etmesini ve aynı zamanda bu teknolojik gelişmelerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için bir inovasyon ortamını teşvik etmesini sağlamalıyız. Bu tasarı, Kongre’nin ekonomiye fayda sağlayan gelişmeyi teşvik ederken bu riskleri en iyi şekilde nasıl azaltabileceği hakkında veri sağlayacak.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple, şirketin XRP pazarlarının başında yer alan Miguel Vias ile yapılan röportajı yayınladı. Vias, büyüyen likiditenin hem xRapid hem de XRP üzerindeki etkisini inceliyor.

Ethereum haberleri

Ethereum’un  en son ConsenSys destekli  haftalık raporu yayınlandı. Bu haftanın baskısı, 0x, Funfair ve Gnosis gibi bir dizi Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemelerini ve haberleri içeriyor.

EOS haberleri

Yeni bir EOS tabanlı oyunun fragmanı çıktı. Bluedawn oyuncuların kendine özgü oyun içi dijital varlıkları Blockchain’de saklanmasına izin veren bir Final Fantasy tarzı oyun.

TRON haberleri

TRON, şu anda ağ üzerinde 28 adet merkezi olmayan uygulama olduğunu söylüyor.  TRON platformun DApp geliştirmesiyle ilgili en son güncellemesini yayınladı.

Dogecoin haberleri

Shiba Inu’dan ilham alan Dogecoin artık beş yaşında. Avustralyalı girişimci Jackson Palmer resmen 6 Aralık’ta bir şaka parası olarak Dogecoin’i başlattı. Yıllar geçtikçe, Dogecoin şaşırtıcı bir şekilde benimsendi ve şimdi yaklaşık 246 milyon dolarlık bir piyasa değeri var.

Monero haberleri

Gizlilik odaklı kripto para Monero, İsviçre genelindeki kripto para birimi ATM’lerinde artık mevcut. Kripto şirketi Bity, müşterilerin artık Monero’yu ağındaki beş ATM’den nakit ile satın alabileceklerini söyledi.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, platformun ilerlemesiyle ilgili kısa bir güncellemeyi yayınladı. Charles Hoskinson burada, yeni bir test sürümü, Cardano Vakfı’nın benimsenmesini ve yeniden yapılandırılmasını teşvik etme çabalarını vurguluyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin