Coinbase Ripple listelemesi konusu bu davaya bağlı
Coinbase Ripple listelemesi konusu bu davaya bağlı

Yatırımcılar Coinbase Ripple listelemesi konusunda ne düşünüyor? XRP listelemesi neye bağlı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç ay önce Coinbase Japonya’da yeni bir şube açma niyetini açıkladığından beri birçok kripto para borsası Ripple’ın XRP’sini bir işlem seçeneği olarak destekledi. Bu borsaların listeleme kararı XRP’nin geniş kabul ve popülerliğine dayanıyor. Coinbase Ripple listelemesi ise hala beklemede.

Uzmanlara göre XRP, Coinbase’de listelenmek için tüm özelliklere sahip

Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bugün, yerel yargıyla uyumlu çoğu dijital varlıkları hızlı bir şekilde listelememize olanak sağlayacak yeni bir süreci açıklıyoruz. Pratikte, bu platformumuzda listelenen bazı yeni varlıkların yalnızca belirli bir süre için belirli ülkelerde bulunan müşteriler için mevcut olabileceği anlamına gelir.

XRP, her konuda uzmanlara göre Coinbase’de listelemek için diğer kripto paralara göre daha fazla konumlandırılmış görünüyor. Yukarıdaki duyuru, XRP fiyatı üzerinde %9 oranında keskin bir artış oluşturarak olumlu bir etki yaptı.

Nasdaq Ripple (XRP) ile ortak olabilir mi?

Coinbase Ripple listelemesi konusu bu davaya bağlı

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yaptığı açıklamada XRP’nin Coinbase’de listelenmemesi için hiçbir neden olmadığını vurguladı. Coinbase, hem hükümet hem de özel kurumlar ile ilgili problemleri çözdükten sonra XRP’yi listelemayi düşünebileceklerini söyledi. Coinbase o zamandan beri bazı kriptoları listeliyor ama henüz XRP’yi listelemeyi gündemine almadı.  Şimdi beklemek zorunda olan yatırımcılar, borsanın tüm standartları karşıladığında bile Ripple’ın XRP’sini listelemeyeceğini düşünmeye başladı.

Yatırımcılar devam eden XRP davalarının Coinbase kararı üzerinde etkisi olduğunu düşünüyor. Coinbase, mahkemenin XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına karar vermesini bekleyebilir. ABD merkezli bir avukat olan Jake Chervinsky, jürinin bile “XRP gerçekten bir menkul kıymet mi?” sorusuna cevap veremediğini belirtiyor. Ancak yatırımcı ümitleri tükenirken tüm göstergelerden XRP’nin Coinbase entegrasyonun, mahkemenin devam eden davadaki kararını bekleyeceğini gösteriyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin