Güncel kripto haberleri: Bir sonraki Bitcoin boğalarının 250.000 dolar yürüyüşü, Ripple’ın araştırma atağı ve Binance’nin, Ethereum'dan ayrılışı
Güncel kripto haberleri: Bir sonraki Bitcoin boğalarının 250.000 dolar yürüyüşü, Ripple’ın araştırma atağı ve Binance’nin, Ethereum'dan ayrılışı

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin devrimi, IOTA’nın çığır açacak konsepti, XRP, Ethereum, Lıtecoın ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, kripto ve Blockchain teknolojisinin uzun vadeli etkisinden, Ripple ve Swift arasındaki gösteriye kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Pantera CIO’su Joey Krug, Bitcoin’in küresel finansal sistemin her yönünü radikal bir şekilde değiştirecek bir devrim başlattığını söyledi.

Pantera Capital CEO'su: “Bitcoin'in bir çok faydası var.”

Finansman geleceğine dair geniş kapsamlı bir tezde Krug, kripto ve Blockchain teknolojisinin matbaa ve internet kadar önemli olduğunu şu şekilde söyledi:

İnternetin etkili bir şekilde paralel bir bilgi altyapısı oluşturması gibi, kripto paralel bir finansal altyapı oluşturacak. Ve tabi ki, intranetlerin oluşturduğu internet devriminden daha fazla özel blokajlarla olmayacak…

Bu pazarda para kazanmak için hangi projelere ve şirketlere yatırım yapacağınız konusunda bilgili olmanız gerektiğini düşünüyorum. Bitcoin satın almak ve dijital altının her şeyden önce olacağını ummak kolaydır. Fakat bence bundan çok daha büyük bir şeyin kenarında duruyoruz: “Tüm finansal sistem devriminin erken başlangıcı.”

Tezin tamamını buradan kontrol edebilirsiniz.

Ripple ve XRP

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Swift CEO’su Gottfried Leibbrandt, Paris’te karşılaşmaya hazırlanıyor.

İkili, 30 Ocak’ta Paris Fintech Forumunda “Parayı Gönderelim” adlı bir panele katılacak. Garlinghouse, kasım ayında, Ripple’in sınır ötesi ödeme çözümleri grubunun şu anda bankalar ve finans kurumları arasında kullanılan en yaygın ağ olan Swift’in yerine geçmek üzere tasarlandığını söyledi.

Ethereum

Ethereum merkezli geliştirme stüdyosu ConsenSys, yaklaşmakta olan Constantinople yükseltmesinde Ethereum’a gelen değişiklikleri özetleyen ayrıntılı bir infografik yayınladı.

Constantinople 16 Ocak’ta başlayacak.

Litecoin

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee, Laura Shin ile Podcast üzerinden röportaj yapıyor.

Lee, Ethereum Classic’e yapılan son  %51 saldırısından ve bu saldırının Blockchain’in geleceği için ne anlama geldiğinden bahsediyor.

IOTA

IOTA vakfının lider geliştiricisi, ekibin akıllı elektrik şebekelerinin kendilerini dengelemesine olanak tanıyan bir konsept kanıtı oluşturduklarını şu şekilde bildiriyor.

Akıllı bir şebekenin, verileri IOTAaracılığıyla güvenli bir şekilde paylaşarak, özerk bir şekilde dengeleyebildiğine dair bir kanıt oluşturduk. Bunların hepsi sistemin kendisi tarafından yapılır. Sistemi çalıştırmak için insan etkileşimi gerekli değildir…

Hepimiz güneş ve rüzgar enerjisinin şebekelerimizde daha yaygın hale geldiğini biliyoruz ve ayrıca geceleri güneşin parlamadığını da biliyoruz. Bu, mevcut olduğunda enerjiyi kullanmamız veya daha sonra bir an için saklamamız gerektiği anlamına gelir. Bu teknolojiyi kullanarak, kendi kendine harcadıkları güçle çalışmaya devam ettirebilecek sürdürülebilir adalar oluşturabiliriz. Birden fazla adayı birleştirmek çok daha esnek bir ağ yaratacaktır ve dolayısıyla elektrik kesintilerine karşı daha dirençli olacaktır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin