bittorrent
BitTorrent, eski çalışanların TRON İle İlgili eleştirisine cevap verdi

BitTorrent, eski çalışanının TRON ile ilgili eleştirisine cevap verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTorrent, TRON hakkında bazı sorular soran ve binlerce işlemi yönetmek için yeterli işlem kapasitesine sahip olup olmadığını sorgulayan eski çalışanı Simon Morris‘e yanıt verdi.

Ağı tokenize etme gerekliliği ve tokenin piyasaya çıkarılması arifesinde yeni bir makalenin çıkmasının ardından bu sıcak bir konu haline geldi.  Bununla beraber, interneti yeniden yapılandırmanın ortak hedefini gerçekleştirmek için Blockchain ekibinin uzmanlarıyla birlikte çalışma yürütüldü.

BitTorrent Tron’a devrii sonrası Simon Morris ile yollarını ayırmıştı

BitTorrent, devralımın tamamlanmasının ardından Morris’in şirketten ayrılmasına izin verdi. Kripto para hakkındaki görüşünü yayınlarken, eski şirkette olduğu zaman yaptığı araştırma konusundaki güvenini ifade etti . Ve çok büyük bir potansiyeli olduğunu belirtti.

Şirket, mühendislik ekibinin, ağı belirleme vizyonunu gerçekleştirmek için Tron’un dağıtılmış muhasebe teknolojisi (DLT) ekibiyle birleştiğini dile getirmişti. Tron, fiyatı bir Amerikan dolarından az olsa da şu anda piyasa değeri bakımından dokuzuncu sırada bulunuyor.

Morris, bir çevrimiçi pazarın, indirme sıralarını öncelikli hale getirecek olan otomatik açık artırmalara bağlı olacağını söyledi. Bunun yüzde 40 daha hızlı olacağından emindi. Bu yüzden şirketin zaten aylık 100 milyon kullanıcısı olan topluluğunu genişletmek için kararlı bir proje yapmasının temel nedeni bu. 3 Ocak’ta, şirket, Morris tarafından sorulan soruların çoğuna cevap veren bir ‘white list’ ile çıktı.

Tokenlerin transferi

Bir Reddit yazısında, BitTorrent ‘White paper’de  “zincir üstü/zincir dışı alışverişi” kullanacağını açıkladı. Bu, token transferinin yüksek performanslı halka açık TRON DLT ve özel defter arasında kolaylaşmasını sağlayacak. Bu, şirketin hibrit bir yaklaşıma odaklandığı anlamına geliyordu çünkü dosya aktarımı, borsa için birkaç rakiple küçük parçalara ayrılan ağı kullanacaktı.

Borsa tamamlandığında, dijital coin firması, ödemelerin zincirdeki fikir birliği ile sabitlenebileceğinden emin. Bu, şu anda birkaç DLT’de normal bir yöntem. Reddit’te, firma BitTorrent tokenini başlatmak bahar mevsiminde başlatmayı planladığını açıkladı:

Tokenleştirilmiş bir P2P platformunun potansiyeli ve başkalarıyla paylaştığı dosyalar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isteyen içerik oluşturucular için neler yapabileceği konusunda gerçekten heyecanlı olduğumuzu yineliyoruz. Tüm bu eylem ve uygulamaların toplumumuz için neyin önemli olduğunu biliyoruz ve onlara bağlı kalmaya devam ediyoruz.

cryptovibes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin