Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin (BTC) ve kripto kabulü, Ethereum Bosch yakınlaşması ve XRP, Litecoin, TRON, Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kitlesel benimsenmesinden Ethereum’un potansiyel ortağına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Küresel ödeme işleme devi Square, Bitcoin’in kitlesel benimsenmesini kaçınılmaz hale getireceğini iddia ediyor. Viral bir tweette, yeni kurulan Square Kripto, kripto ekosistemini güçlendirmek için oldukça iyi planlar yapmakta. Square ve Twitter CEO’su Jack Dorsey liderliğindeki şirket, tam anlamıyla Bitcoin’in kitlesel benimsenmesi için uzmanlaştıklarını söylüyor.

San Francisco merkezli mobil ödeme şirketi, 2018 Ocak ayında Nakit Uygulaması’na Bitcoin alım satımını entegre etti ve 2019’un ilk çeyreğinde satışlarda %72’lik bir sıçrama elde etti. Kullanıcıların birbirlerine para transfer etmesine izin veren uygulama, App Store’da 1 numaralı finans uygulaması olarak yer alıyor.

Ethereum haberleri

Global otomotiv tedarikçisi Bosch, akıllı sözleşmelerle makineleri bağlamak için Ethereum tabanlı bir çözümü test ediyor. Şirketin Ethereum üzerinde prototip denediğini bildiren Decrypt, şu açıklamayı yaptı:

Çokuluslu şirket, Ethereum ve kullanışlı akıllı sözleşme teknolojisini tam olarak ne zaman kullanacağını açıklamadı. Ancak Bosch’un dostane tutumları çok yakın zamanda olabileceğine dair ipucu veriyor.

Ripple ve XRP haberleri

Tayland’daki Siam Ticaret Bankası (SCB), XRP kullanımına potansiyel destek veriyor.

Twitter’daki bir soruya yanıt olarak, banka şu anda Ripple’in sınır ötesi ödemeler için xCurrent kurumsal Blockchain çözümü kullandığını ve kullanıcılara XRP’yle ilgili “daha ​​fazla duyuru beklemelerini” söyledi.

Litecoin haberleri

The Lite Podcast’in son bölümü çıktı. Yeni sürüm, son Magical Kripto Konferansı’ndan Lightning Network’e derinlemesine bir bakış sunuyor.

TRON haberleri

TRON’un dosya paylaşım platformu BitTorrent, Binance ile ask-me-anything etkinliği düzenlitor. Etkinlik, platformun bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması planlanan TRON ağıyla entegrasyonundaki en son haberleri kapsayacak.

Cardano haberleri

Cardano kurucusu Charles Hoskinson Shelley’nin yaklaşmakta olan test ağlarını gösteren yeni bir video yayınladı. Yaklaşan yükseltme Shelley, akıllı sözleşmeler ve platforma yeni merkezsizlik getirmeyi vaat ediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin