Dünya Bankası ekonomistinden uyarı: Hyperwave teorisine göre Bitcoin bu seviyelere düşebilir
Dünya Bankası ekonomistinden uyarı: Hyperwave teorisine göre Bitcoin bu seviyelere düşebilir

Dünya Bankası ekonomistinden uyarı: Hyperwave teorisine göre Bitcoin bu seviyelere düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya Bankası eski ekonomisti ve Lucid Yatırım Stratejileri ortağı Leah Wald, Bitcoin’in (BTC) 1.000 dolara düşebileceğini söylüyor.

Bitcoin en yükseğe çıkmazsa en düşüğü görebilir

Leah Wald, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında bu yana dört farklı hamle olduğunu ve sadece üç adım aşağı gerçekleştiğini söyledi. Analist, Hyperwave teorisine göre aşağı yönlü bir dalganın daha olması ve tahminen Bitcoin’in 1.000 doları görmesi gerektiğini söylüyor. Ancak BTC, 8 bin dolarlık bir döneme geri döndü, Wald Bitcoin’in 1.000 dolara düşme ihtimalinin şimdi daha düşük, ancak hala mümkün olduğunu söylüyor. Leah Wald görüşlerini şu şekilde dile getiriyor:

BTC Hyperwave, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşana kadar hala mümkün. Son fiyat hareketi 1.000 dolara dönme şansını düşürdü, ancak bu tehlike Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkana kadar geçerli

Yeni bir tweetstor’da, Wald bir zamanlar parabolik yükselmesi ve daha sonra düşmesi nedeniyle şekeri örnek gösteriyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan şeker, çöktü ve daha sonra tabana ulaşarak tekrar yeni zirvelere çıktı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin