Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin boğaları ayılara karşı, XRP’nin yeni yatırımı, Stellar’ın yeni yolu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in en güçlü müttefikleri ve eleştirmenlerine kışkırtıcı bir bakış açısıyla, Stellar’ın 2019 yol haritasının yayımlanmasına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Dünyanın en önde gelen kripto yatırımcılarından birinin tweet’i viral hale geldi. Barry Silbert, en önde gelen eleştirmenlerinden altısına karşı Bitcoin’in en öne çıkan boğalarından altı tanesini seçti. Tweet’te şu soru soruluyor: Hangi taraftasınız?

Boğaların ortak görüşü, Bitcoin parlak, esnek, değer biçilmemiş, matematiksel ve saf dijital bir altın. Ayıların ortak görüşü, Bitcoin’e değersiz saçmalık, hileli, sıçan zehri ve işe yaramaz çöp.

Silbert, Coinbase gibi büyük kripto girişimlerine erken aşamalarda yatırım yapan New York merkezli bir risk sermayesi şirketi olan Digital Currency Group’un (DCG) kurucusu.

Ethereum haberleri

Ethereum’un büyük Constantinople hard fork’u tamamen başarılı görünüyor. Bir dizi iyileştirme uygulayan ve madencilik ödülünü %33 azaltan yükseltme, yaklaşık 12 saattir sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Ethereum’un ana geliştiricisi Lane Rettig, Decrypt’e başarılı lansmanın omuzlarından büyük bir ağırlık aldığını söyledi.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Interledger Protocol (ILP) ile çalışmak üzere tasarlanmış blokajlar, cüzdanlar ve borsalar oluşturan Kava Labs’a yeni bir yatırım yaptı.

Kava, yatırım turunun Lemniscap ve Digital Asset Capital Management’ın yanı sıra Ripple, Coil Technologies, 2020 Ventures, Arrington Capital, Hard Yaka, Robot Ventures, UniValues ​​Associates ve bir dizi özel yatırımcı tarafından yönetildiğini söyledi.

Stellar Lumens haberleri

Stellar 2019 yol haritasını açıkladı. Geliştiriciler, platformun merkezsiz düzeyini artırmaya, açık kaynak kodlu bir SDK oluşturmaya ve Starlight adındaki Lightning benzeri ödeme kanallarını geliştirmeye odaklanmayı planlıyor.

Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, TRON haberleri

Kripto ödeme işlemcisi CoinGate, SubscribeStar ile yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı. Platform Patreon’a benzer ve insanlara internette takip etmekten keyif aldıkları içerik oluşturucularına bağış yapmaları için doğrudan bir yol sunacak.

https://twitter.com/CoinGatecom/status/1100724395167965185

CoinGate ile ortaklık, Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash ve TRON gibi uzun bir kripto listesindeki bağışlara olanak sağlayacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin