30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin balinalarının korkutan istatistikleri, XRP, TRON, VeChain, Ontoloji, Kyber, OmiseGo ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uyanmakta olan Bitcoin balinasından, Ripple ve XRP’nin benimsenmesine kadar, kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Yeni araştırmalar, uzun süredir uyuyan Bitcoin balinalarının uyanmaya başladığını gösteriyor. Kripto analitik şirketi Flipside Crypto, altı aydan ile iki buçuk yıla kadar uykuda olan Bitcoin adreslerinin harekete geçerek BTC’lerini taşımaya başladığını bildirdi.

Bloomberg’e göre, bu adresler BTC’yi büyük miktarda tutan birçok Bitcoin balinalarına ait.  Flipside İcra Kurulu Başkanı David Balter, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Mülkiyetin yoğunluğu, etkinliği potansiyel olarak pazarın harekete geçirmesini sağlayan şeydir. Genellikle sektörde balinalar olarak adlandırılan yaklaşık 1000 adres, tüm Bitcoin’lerin yüzde 85’ini kontrol eder ve stratosferik fiyat dalgalanması ve son iki yılın çöküşü sırasında nispeten etkin olmayan birçok erken yatırımcı içerir. “Uzun zamandır birçok Bitcoin sahibinin aktif olduğunu kesinlikle gördük.

Ekim ayında, 3.8 milyon Bitcoin adresi uykudaydı, bu sayı şimdi 2.8 milyona düştü. Bu, geçtiğimiz hafta Bitcoin balina aktivitesi üzerine yapılan ikinci çalışma. Delphi Digital’in yeni verileri, Bitcoin’in arzının yaklaşık yarısının geçtiğimiz yıl taşınmadığını ortaya çıkardı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, 2018’in blok niteliğindeki ödemelerin başlatılması için dikkate değer bir büyüme kaydettiğini söyledi. Özellikle dijital varlık XRP’nin bankacılık ve finansal hizmetler müşterileri tarafından benimsendiğini şu şekilde söyledi:

Ayrıca, geçen yıl canlı ödeme gönderen müşterilerde %350’lik bir artış gördük ve daha fazla müşterinin anahtarı çevirdiğini ve talep üzerine likidite için XRP’den yararlandığını görmeye başlıyoruz. Günün sonunda hedefimiz, müşterilerimizin dünyanın neresinde olursa olsun, müşteriler için mükemmel, verimli sınır ötesi ödeme deneyimleri sunabilmek.

Bu arada, Singapur merkezli kripto borsası Bitrue, iki ila üç hafta içinde 30 tokeni XRP ile eşleştirmeyi planladığını açıkladı.

Ethereum haberleri

ConsenSys’in sponsor olduğu Ethereum blogunda en son hafta güncellemeleri yayınlandı.

Ethereum’un Constantinople hard forku, ETH ağına neler getirecek?

Bu haftaki sürüm, Constantinople yükseltmesi, Raiden ağı ve MyEtherWallet dahil olmak üzere Ethereum topluluğu ile ilgili bir dizi güncellemeyi içeriyor.

Litecoin haberleri

Litecoin yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

LitecoinBlockHalf tarafından sağlanan verilere göre, 60 milyonuncu LTC şimdi madenciler tarafından kazındı. Bu, Litecoin’in bir gün elde edilebilecek toplam 84 milyon token arzının %70’inden fazlasına işaret ediyor.

Cardano haberleri

The Cardano Effect podcast’in son bölümü çıktı.

Bu bölümde, Cardano’nun kurucusu IOHK’da teknik eleman alımı yapan David Rountree ile yapılan bir röportaj bulunuyor.

TRON, VeChain, Ontoloji, Kyber, OmiseGo haberleri

Binance’e göre, kripto alanındaki bir çok yüksek profilli lider Singapur’da yapılacak olan kripto konferansında konuşacak.

TRON kurucusu Justin Sun, VeChain kurucusu Sunny Lu, Ontoloji kurucusu Jun Li, Kyber kurucusu Loi Luu ve OmiseGo ürün lideri Jeremy Lam sahnede olacak. İki günlük etkinlik 21 Ocak’ta Marina Bay Sands otelde başlıyor. Konuşmacıların tam listesini buradan kontrol edebilirsiniz.

VeChain haberleri

VeChain 2019 için yılsonu yansımalarını ve görünümlerini yayınladı. VeChain, kitlesel kabul, yönetmeliklerin kolaylaştırılması ve teknolojisini gerçek dünya kullanım durumları için kullanmaya odaklandı. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

Gerçek iş ortamlarındaki Blockchain uygulamaları düzenleme ve mevzuat geliştirmenin kilit itici gücü olacaktır. Ve VeChain, birçok bölgedeki ulusal hükümetlerle yaptığı işbirliği buna katkıda bulunuyor.

VeChain’in 2018 Yeni İş Ortaklığı

Özetlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin