Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini
Güncel kripto para haberleri: TRON piyasayı solladı, Binance’den yeni satış ve Bitcoin fiyat tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin balina aktivitesi, Kripto HODLers müjde ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PayPal’ın yeni kripto para girişiminden, devam eden Bitcoin balina aktivitesi patlamasına kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile güncel kalın.

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

PayPal ve kripto para haberleri

paypal, bitcoin, bitcoin haberleri

PayPal çalışanlarına token ekonomisi hakkında bilgi vermek için tasarladığı yeni bir iç kripto platformu başlattığı bildirildi. Cheddar tarafından bildirildiği üzere, Blockchain tabanlı platform çalışanların şirket girişimlerine katılarak tokenleri kazanmalarına izin veriyor. PayPal konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Çalışanlar şirketin web sitesi aracılığıyla tokenlere erişebilir ve inovasyonla ilgili programlara katılarak ve fikirleri ile katkıda bulunurken daha fazla kazanmaya devam edebilirler. PayPal ekosistemi dışında hiçbir değeri olmayan tokenler de çalışanlar arasındaki işlemlerde geçerlidir.

Bitcoin haberleri

Bir Bitcoin balinası 194 milyon doları, 0,10 dolarlık bir ücretle transfer etti

Bitcoin balina aktivitesi patlaması devam ediyor. Varlıktaki en eski ve en zengin BTC adreslerinden bazıları, yeni cüzdan adreslerine toplamda 424.000 BTC’yi (1,4 milyar dolardan fazla) aktardı. Whale Watch tarafından izlenen 11 dikkate değer işlemlere bir göz atın.

Kripto paraların hiçbiri borsaya taşınmadı ve cüzdanların Coinbase gibi büyük bir şirkete bağlı olabileceği yönünde spekülasyonlar var.

Ripple haberleri

Ripple (XRP) artık KuCoin’de

Ripple’ın baş pazar stratejisti Cory Johnson, Blockchain teknolojisinin nereye gittiğini tartışmak için BEFAST TV’de bir panele katıldı. Johnson, şirketin sınır ötesi ödeme çözümlerini benimsemeye yönelik çabalarını ve XRP üzerinde gelişmekte olan şirketleri desteklemek için tasarlanan Xpring girişimini anlattı.

Bitcoin, XRP, Ethereum, EOS, Stellar, Binance Coin haberleri

Bitcoin ve kripto paralar Temsilciler Meclisi'nde görüşülecek

Lider kripto para birimi borsası Binance, Cuma günü altı yeni işlem çiftini piyasaya sürüyor. Borsa, ABD dolarına sabitlenmiş bir Blockchain tabanlı stablecoin TrueUSD ile Bitcoin, XRP, Ethereum, EOS, Stellar, Binance Coin eşleştiriyor.

VeChain haberleri

VeChain, müşterilere VET kullanımı için yeni bir yol sunmak adına Japonya’da tarihi bir çay üreticisi ile çalıştıklarını söylüyor.  Fuji MARUMO Tea’a müşterileri, gelişmiş bir izlenebilirlik ve IoT çözümü kullanarak, çay ürünlerinin kökenini paketin üzerine yerleştirilmiş NFC yongalarını okumak için bir akıllı telefon kullanarak doğrulayabilirler. Çay şirketi, ürünlerinin sınırlı sayıda 100 paketine uygulanan VeChain’in teknolojisini denemeye başlıyor. Deneme, “tamamlandıktan sonra uygulanacak daha büyük ortaklık” kavramının bir kanıtı.

Litecoin haberleri

Kripto HODLers şimdi yeni HTC Exodus akıllı telefonunu Litecoin ile satın alabilir. Telefon daha önce sadece Bitcoin ve Ethereum için mevcuttu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin