Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ayılarına darbe, Ethereum’un yeni başarısı, dijitalleşme çağı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in nabzını kontrol etmekten, Ethereum için yeni bir kilometre taşına kadar, kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Kripto paraların kalbi hala atıyor, çünkü sektöre inanç var

Cambridge Üniversitesi tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre, Bitcoin’in ölümü büyük ölçüde abartıldı. Bu sonuca ulaşmak için, ikinci Global Cryptoasset Benchmarking Study isimli çalışma, Bitcoin’in şu anki fiyatını 2017 yılının Ocak ayındaki seviyeleri ile karşılaştırıyor. Cambridge Üniversitesi raporunda konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Piyasa ve ekosistemin ölümüne dair spekülasyonlar büyük ölçüde abartılıyor ve bu nedenle, endüstri katılımcılarının gelecekteki genişleme planları eninde sonunda ertelenecek gibi görünüyor. Kripto varlık endüstrisinin ölümünü ilan eden ifadeler, her küresel ekosistem balonundan sonra ortaya çıktı. 2017 balonunun Bitcoin tarihindeki en büyük balon olduğu doğru olsa da hem Bitcoin hem de kripto varlık ekosisteminin piyasa değeri hala Ocak 2017 seviyelerini aşıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, IMF Başkanı Christine Lagarde’ı, “paranın kendisi değişiyor” yorumu için alkışlıyor. Yakın tarihli bir konuşmada, Lagarde Blockchain teknolojisi ve kripto paralara yönelik önemli açıklamalar yaptı. Christine Lagarde konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, Ethereum ve Ripple gibi kripto paralar bile nakitsiz dünyada bir nokta için yarışıyor. Sürekli olarak daha istikrarlı bir değer sunma umuduyla ve daha hızlı, daha ucuz bir çözümle yeniden icat ediliyorlar.

Ethereum haberleri

Ethereum yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Etherscan’a göre, platformda elli milyon benzersiz adres oluşturuldu. Bu yılın Mayıs ayından bu yana, yeni seviyelere ulaşmak için her gün ortalama 100.000 benzersiz adres oluşturuldu.

Litecoin, Bitcoin Cash ve Bitcoin SV haberleri

“Flappening” nihayet gerçekleşti. Litecoin kurucusu Charlie Lee, bu yılın başlarında Litecoin’in piyasa değeriyle Bitcoin Cash’i geçeceğini tahmin etti ve olayı “flappening” olarak nitelendirdi. Aylar sonra, CoinMarketCap’a göre Litecoin, Bitcoin Cash ve Bitcoin SV’yi geçmeyi başardı ve şimdi 7. sırada oturuyor.

IOTA haberleri

IOTA, yeni bir kimlik yönetim sistemi oluşturmak için parmak izi sensör şirketi NEXT Biometrics ile işbirliği yapıyor. Proje, insanların kimliğini saklamak ve doğrulamak için güvenli bir yol oluşturmak amacıyla IOTA Tangle’ı kullanacak. NEXT konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

NEXT, IOTA teknolojisini, sensör çözümlerinin bir ürününe entegre edecek ve IOTA’nın kapsamlı çözümlerin geliştirilmesini sağlamak için kapsamlı teknik uzmanlığını kullanacak. Her iki taraf da NEXTve IOTA teknolojisini tanıtmak ve sergilemek için ağlarını kullanacak.

Ekim ayında IOTA, kimliklerini doğrulamak için bir kişinin avuç içi damar paternini kullanan biyometrik kimlik doğrulama sistemine güç sağlamak için IAMPASS ile işbirliği yapılacağını duyurdu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin