Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin anahtar göstergesine göre alım satım seviyeleri ve XRP, Ethereum, Litecoin, TRON, Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in yörüngesinin uzun vadeli bir analizinden Ethereum’un en büyük balinaları üzerine yapılan yeni bir çalışmaya kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Eric Choe, Twitter’daki 144.000 takipçisine, 3 bin dolarlık seviyenin gerçekten Bitcoin’in dibi olması durumunda BTC’ye yönelik ilk kâr hedefinin 12.600 dolar ile 15.100 dolar arasında olduğunu söyledi. Analiz, Bitcoin’in Fibonacci seviyelerini kullanarak BitMEX Borsası’nın üzerine yaptığı geçmiş fiyat işlemine haftalık olarak bakmaya dayanmaktadır ve bu durum yatırımcıların bir fiyat geri çekilmesinin ardından bir fiyatın ne kadar yüksek olabileceğini ölçmelerine yardımcı olmaktadır.

https://twitter.com/CryptoChoe/status/1128752205182509056

Choe’nin ikinci kar alma hedefi, 2020’de gerçekleşecek olan 22.600 dolar seviyesi. Yatırımcıların Bitcoin’i nereden satın almaları gerektiğine gelince, Choe bu sayıyı 5.200 dolar ile 6.300 dolar arasında tanımlamaktadır.

Ethereum haberleri

Kripto araştırma şirketi Chainalysis, büyük Ethereum balinalarının piyasadaki etkileri üzerine bir çalışma yayınlamaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar, şirketin araştırması, Ethereum’un üçte birinin aktif olarak ticaret yapmak yerine kriptolarını saklama eğiliminde olan 376 kişi tarafından tutulduğunu gösteriyor. Ancak çalışma, piyasadaki oynaklıkla bu balinaların “küçük ama istatistiksel olarak anlamlı” bir ilişkide olduğunu gösteriyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne, 2019 Ödemeler Kanada zirvesinde Blockchain’in ödeme endüstrisindeki rolünden bahsetti. Delatinne’a göre, ödemelerin hızı ve her işlemdeki iç güveni çok önemli.

Litecoin haberleri

Flexa Kurucu Ortak Trevor Filter, şirketin ödeme uygulaması Spedn’de Litecoin için potansiyel destek veriyor. Filter geçenlerde, Litecoin kurucusu Charlie Lee’den platforma LTC eklemek için yapılan bir çağrıyı tekrar retweetledi.

Whole Foods, Nordstrom, Crate ve Barrel gibi büyük perakendeciler, müşterilerin günlük ürünler için ödeme yapmak amacıyla kripto kullanmasına izin veren uygulamayı benimsiyor.

TRON haberleri

TRON’un, ağın merkezsiz uygulama (DApp) ekosistemi ile ilgili en son verileri açıklandı.

Rapora göre, TRON ağında piyasaya sürülen yeni DApp’lerin çoğu, merkezi olmayan borsalar veya kumar odaklı oyunlar.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson akıllı sözleşme platformunda bir güncelleme yayınladı.

Yeni bir YouTube videosunda Hoskinson Moğolistan’daki son projesi, Polymath ve Cardano arasındaki ilişki ve yeni birlikte çalışabilirlik standartlarına duyulan ihtiyaçtan bahsediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin