Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 332.733 dolara yükselecek, Ethereum yükseltmesi, XRP,XLM ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in geleceğe dönüş potansiyelinden Ethereum’a yönelik büyük bir yükseltme haberine kadar, kripto dünyasında flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin haberleri

Kripto haberleri için yazan bir teknik analist Bitcoinist, Bobby Lee’nin Bitcoin’in uzun yoldan gideceği yönündeki öngörüsünü 333.333 dolar seviyesi ile destekliyor.

Hong Kong merkezli kripto borsası BTCC ve kripto analisti Filb Filb’in ortak kurucusu olan Lee, TradingView’e sık sık katılıyor, matematiğini dramatik ve konjonktürel yükselişe dayandırıyor ve geçmişte BTC’nin fiyatını bir sonraki boğa koşumundan önce yaklaşık %87 oranında düşmesi gerektiğini söylüyor.

https://twitter.com/bobbyclee/status/1071100283638280194

Filb’in çizelgesi, BTC’nin gelecek yıl boyunca yaklaşık 2.500 – 3.100 dolar civarında bir kayaya çarptığını ve 2019’da 10.000 doların üstüne çıkamayacağını gösteriyor. Bitcoin’in 27 Mayıs 2020’de yaklaşık yarıya inmesinden sonra, BTC’nin tarihi dalgalanmalara dayanarak fiyatının 332.733 dolara yükseleceğini iddia ediyor. Ayrıca Flib, yatırımcıların ve yatırımcıların her zaman kendi araştırmalarını yapmaları gerektiğini ve öngörülerinin hiçbir zaman finansal tavsiye olmadığını belirtti.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple (XRP) fiyatı momentumu sağlamaya çalışıyor

Ripple’ın kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla, 2019 yılının finansmanların kripto için açık bir şekilde kullanılmaya devam edeceğini söyledi. CoinDesk’teki yeni bir yazıda Birla, mevcut kripto durumunu internetin ilk günleriyle şöyle karşılaştırıyor:

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, kripto alanı, Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin tanıtım kitabında açıkça ifade edilen orijinal finansal erişim vizyonundan saptı. İnternet patlaması ve yayılmasına benzer şekilde, hemen hemen her düşünülebilen pazarlama vakası, göz kamaştırmak ve etkilemek için bir kelime olarak Blockchain’i kullandı. Bununla birlikte, tıpkı internetin ilk başlarında olduğu gibi, kullanım durumları teknolojinin gelişme aşamasında olduğu noktalarla eşleşmelidir. Örneğin, Netflix 2000 yılında, insanların yüzde birinden daha azının geniş bant erişimine sahip olduğu TV şovlarında başarılı olamazdı. Son birkaç yılda, ödemelerin Blockchain’de çalıştığı tek kullanımlık durum olduğu ortaya çıktı.

Ethereum haberleri

Ethereum müşteri yayın yöneticisi Parity, Ethereum’un 16 Ocak’ta Constantinople yükseltmesini başlatmak için hazır olduğunu söyledi.

https://twitter.com/5chdn/status/1079095325325955073

Bu yükseltme, ağ verimliliğini optimize etmek ve Ethereum’un madenci ödüllendirme politikasını değiştirmek için tasarlandı.

Stellar Lumens haberleri

Stellar ağı üzerine kurulan merkezi olmayan borsa Interstellar, büyük bir yükseltme başlatıldığını şu şekilde duyurdu:

Interstellar v3.5 ile en eşsiz özelliğimiz ile kripto borsası aldık ve onu iyi bir şeyden harika bir şeye dönüştürdük. Artık herhangi birinin SDEX (Stellar Decentralized Exchange) üzerindeki herhangi iki kripto varlığı arasında geçiş yapmasına izin veriyor, hatta bu iki kripto varlığı arasında doğrudan bir pazar yok. Bu başarıyı, herhangi iki varlık arasında en iyi YOLU BULUYORUZ ve sadece bir kripto varlığını diğeriyle değiştirmek için en iyi yolu kullanıyoruz.

Litecoin haberleri

Litecoin bu hafta sonu resmen UFC’de ringe çıktı.

Litecoin logosu, UFC hafif ağır siklet şampiyonu Jon Jones ile UFC hafif ağır Alexander Gustafsson arasında gerçekleşen ana etkinlikte merkezde yer aldı.

Cardano haberleri

Cardano‘nun (ADA) arkasındaki ekip olan IOHK, Cardano Büyükelçiliği Programı adını verdiği programı başlattığını şu şekilde açıkladı:

Cardano Büyükelçileri, toplumda yukarıda ve öteye giden ve projeye düzenli, tutarlı ve olumlu katkılar sağlayan insanlardan seçiliyor. Bu, Cardano ile ilgili bilgilerin diğer dillere çevrilmesine yardımcı olabilir veya kendi bölgelerinde toplantılar düzenleyebilir. Her ne olursa olsun, bu program iyi çalışmalarımızı tanımamıza ve onaylamamıza yardımcı olur! Ayrıca, bu program farkındalık yaratmaya ve dünyadaki Cardano projesini desteklemeye yardımcı olacak.

IOHK, büyükelçilerin, Meetup organizatörleri, moderatörler, içerik yaratıcıları ve çevirmenler de dahil olmak üzere Cardano topluluğunun büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmak için oynayabilecekleri dört rol üzerinde yoğunlaşıyor.

Dailyhodl

,

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin