30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 330.000 dolara çıkabilir! En güncel: Ethereum, Ripple, Binance Coin, TRON, IOTA EOS ve Enjin Coin haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i 330.000 dolara çıkaran dev bir tahminden,  David Schwartz’ın Ripple (XRP) yorumuna kadar burada Kripto Para Haber’deki en iyi kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Kripto analistleri, önde gelen kriptosun nereye gideceğini tahmin etmek için Bitcoin’in geçmiş boğa koşularındaki sayıları çarpıyor. Galaxy olarak bilinen bir analist, Twitter’daki 50.000 takipçisine, 2015 yılının Ekim ayındaki Bitcoin’in fiyat hareketi ile bu yılın Nisan ayları arasındaki paralelliklerin BTC’nin 2021’in sonuna kadar 330.000 dolara çıkabileceğini gösterdiğini söyledi. Bu arada, DonAlt 93.000 takipçine bir uyarı mesajı veriyor. Bitfinex’teki yüksek BTC fiyatının  kısa vadede potansiyel olarak kaygı verici bir işaret olduğunu söyledi.

EOS (EOS), TRON (TRX) ve Ethereum (ETH) haberleri

Son rakamlar, EOS’daki merkezi olmayan uygulamalar (DApps) aracılığıyla TRON ve Ethereum’dakilerden daha fazla para harcandığını gösteriyor. DappReview’a göre, son 24 saat içinde 94.300 kullanıcı EOS DApp’lara 24,2 milyon dolardan fazla para harcadı. Bu arada, 74.400 kullanıcı TRON ağına 12,8 milyon dolar harcadı ve 13.800 kullanıcı Ethereum’a 5,8 milyon dolardan fazla para harcadı.

https://twitter.com/dapp_review/status/1124298079744688129

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu, şirketin müşterilerinin herhangi birinin XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümü olan xRapid’i hemen kullanmaya başlayabileceğini söylüyor.  Schwartz’a göre, xRapid’e ilgi artıyor.

Litecoin (LTC) haberleri

BlockFuse baş işletme görevlisi ve Litecoin destekçisi Andrew Yang, LTC’nin Lightning Network’ünün kabulünde önemli bir rol oynayabileceğini söyledi. Andrew Yang, LongHash’a Bitcoin ve Litecoin Lightning Network’lerindeki birlikte çalışabilirliğin yatırımcılara daha kolay ve daha ucuza gelebileceğini söyledi.

IOTA (MIOTA) haberleri

IOTA’daki ekip, platformdaki projeleri artırmak için tasarlanan Ekosistem Geliştirme Fonu (EDF) hakkında bir ilerleme raporu yayınladı. Şimdiye kadar Fon, UNIO, Green IOTA ve Sebastian Mueller’e hibeler verdi.

Enjin Coin (ENJ), Binance ve Binance Coin (BNB) haberleri

Enjin Cüzdan artık kullanıcıların Binance Chain ve Binance Coin’i (BNB) destekleyerek sonsuz sayıda Binance Chain cüzdanı oluşturmalarını, almalarını, takip etmelerini ve kullanmalarını sağlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin