kripto para
Kripto paraların faydaları ve Neden PayPal Bitcoin Haberleri olumsuz tepkiler aldı

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 2.900 dolara düşebilir, XRP yeni bir borsada, Ethereum rallisi yakında ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum için potansiyel bir yıl sonu gösterisinden, Bitcoin için bir dip seviyesine kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve Ethereum haberleri

Eylül ayından bu yana ilk defa, teknik bir gösterge, Ethereum için olası bir yıl sonu rallisine işaret ediyor. Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, son kez trend eğilimlerini saptayan GTI VERA Convergence Divergence teknik göstergesi, Ethereum’un yaklaşık bir ay boyunca yükseldiğini gösteren bir model buldu. Kripto yatırım firması BKCM’nin kurucusu ve Bitcoin boğası olan Brian Kelly BTC’nin 2.900 dolar seviyesine düşeceğine inandığını söylüyor. Brian Kelly konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Sanırım dibe yaklaşıyoruz. Alt için ön koşullarımız var. Geçen sene yaşadığımız durumun buraya bir kötümserlik içinde yansıdığını görüyorsunuz. Öyleyse ön koşullar var. Dip seviyesinden önce Bitcoin, 2.900 dolara düşerse beni şaşırtmayacak.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple, San Francisco’daki genel merkezinde, kripto para birimi ve Blockchain teknolojisinin düzenlenmesi üzerine bir panel yaptı. Panelde; avukat Valeria Bystrowicz ve Perkins Coie’den Sarah Hody, Ripple’ın iş operasyonlarından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Eric Van Miltenburg ve yazar ve Wharton profesörü Kevin Werbach yer aldı.

Bu sırada, Singapur merkezli kripto para borsası Bitrue’nin şimdi XRP ile doğrudan eşleştirilmiş 16 kripto parası var. Yeni liste ile Bitrue, CoinMarketCap’a göre işlem gören XRP’nin günlük toplam hacminde Poloniex ve Bittrex’i geçti. XRP artık Bitcoin, Ethereum, Tether, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Gifto, Gemini Dollar, Kyber Network, Chainlink, Litecoin, Paxos, QuarkChain, TrueUSD, Wanchain, Waltonchain ve 0x ile eşleştirildi.

TRON, Cardano ve NEO haberleri

Binance, TRON, Cardano ve NEO için stabil bir ticaret çiftleri üçlüsü ekliyor. Önde gelen kripto para birimi borsasına göre, kripto paralar 19 Aralık’ta işleme açılacak olan TrueUSD ile eşleştirilecek.

VeChain haberleri

VeChain yeni Mali Raporu’nu yayınladı. Rapor, iç çalışmalara ve VeChain’daki token dağıtımına şeffaflık getirmek için tasarlandı. Raporda ayrıca, VeChain’ın Ağustos’tan Ekim’e kadarki yeni ortaklık ve işbirliklerini de ele alıyor.

Coinbase haberleri

Coinbase, platformunda kriptodan kriptoya işlemlerine resmi olarak izin verdi. Şimdi ticaret çiftleri Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ve Ethereum Classic arasında kullanılabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin