Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 14 ayın en güçlü boğa sinyalini verdi, XRP, TRON, EOS, Bitcoin Cash ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yükselen bir Bitcoin sinyalinden, şirketlerin Ethereum üzerine inşa etmeleri için yeni bir yola kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bitcoin’in hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD) 2018 Ocak ayından bu yana en büyük boğa sinyalini gösteriyor. MACD, 26 günlük üssel hareketli ortalamanın 12 günlük üssel hareketli ortalamasından çıkarılmasıyla belirlenen gecikmeli bir göstergedir.

Kısa vadeli hareketli ortalama, uzun vadeli hareketli ortalamanın üstünde olduğunda, MACD pozitif olur ve momentumun yukarı doğru hareket ettiğini gösterir. Yeni analiz, son günlerde Bitcoin fiyatının üçüncü yükseliş sinyalidir. Ayrıca CoinDesk’te bu sinyali şu şekilde doğruladı:

Alış ve satış baskısını tanımlamak için kullanılan bir gösterge olan para akış endeksi (MFI) Pazar günü, yükseliş eğiliminin erken bir işareti olarak kabul edilirken Pazar günü geniş çapta bir fark oluşturdu. 50 ve 100 haftalık hareketli ortalamalar, uzun zamandan beri bir ilk kez bu kadar güçlü bir sinyal verdi.

Ethereum haberleri

Ethereum odaklı geliştiricisi ConsenSys, Pegasys Tech’den Pantheon adında yeni bir şirketi Ethereum ile masaya oturttu. Yeni hizmet ile şirketlere, özel izin özelliklerine sahip Blockchain ağları oluşturma gücü vererek, geliştiricilere ölçeklendirilebilirliği ve saniye başına işlem sayısını artırma seçeneği sunuyor.

https://twitter.com/mwill_crypto/status/1101061529951035392

Ripple ve XRP haberleri

Ripple ürün müdürü Warren Paul Anderson, şirketin sınır ötesi ödeme çözümü olan xRapid’in fiat para birimleri arasında bir köprü görevi gören mükemmel bir konumda olduğunu söylüyor. Uluslararası ödeme çözümü, dünyanın bir yerindeki finans kurumlarına yerel para birimlerini XRP’ye çevirme ve anında başka bir ülkeye gönderme yolu tanımak üzere tasarlandı.

Şimdiye kadar, XRP işlemlerini kolaylaştırmak için dört kripto para borsası ile anlaşma imzaladı: ABD merkezli Bittrex, Filipinler merkezli Coins.ph, Meksika merkezli Bitso ve Lüksemburg merkezli Bitstamp.

Bitcoin Cash haberleri

Saniyede bir milyon siparişi yerine getiren, düzenlenmiş, kurumsal düzeyde bir kripto alım satım platformu olan Gibraltar Blockchain Exchange (GBX), Bitcoin Cash’i listeledi.

GBX, geleneksel bir borsa olan Cebelitarık Borsası’na ait olan ilk tamamen düzenlenmiş dijital varlık borsası. Borsa, geçen yılın Ağustos ayında piyasaya sürüldü. Ayrıca GBX, dijital varlıklar için sigorta koruması ve tam şeffaflık için denetlenebilir rezervler sunuyor.

EOS haberleri

EOS ağındaki işlemleri doğrulayan blok üreticilerinden biri olan EOS Argentina, bir kullanıcının 500.000’den fazla EOS tokenini kurtarmasına başarılı bir şekilde yardımcı olduğunu söylüyor.

Blok üreticisi, kurtarmanın, EOS sahiplerine ağa güç veren bir yönetim sistemi olan Delegated Stake Kanıtı’nın gücünü gösterdiğini söyledi.

TRON haberleri

TRON ikinci BitTorrent Token (BTT) airdrop’unu dağıtmak üzere. Ücretsiz BTT, 11 Mart’ta TRON (TRX) sahiplerinin cüzdanlarına gönderilecek. Yaklaşık bir milyar BTT dağıtılacak.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1102788748960391173

VeChain haberleri

VeChain, Dartmouth Üniversitesi’ne 40.000 dolar bağışta bulundu. Fonlar, kampüs genelinde, Blockchain teknolojisi ve uygulamaları ile ilgili profesyonel okullarda araştırmayı desteklemek için kullanılacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin