İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri
İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 100X artacak, IOTA yeni çözümler sunacak, XRP, ETH ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in dijital altın statüsünden XRP’nin yeni benimsemesine kadar, kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin haberleri

Kripto girişim kapitalisti Lou Kerner, Bitcoin’in yeni altın olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Altın piyasası Blockchain’i kullanabilir

New York merkezli CryptoOracle’nın kurucu ortağı Bloomberg’le yaptığı röportajda Bitcoin’in pazar hacminin zaten gümüşü aştığını ve kripto para biriminin internetten daha büyük bir yenilik olacağına inandığını şu şekilde ifade etti:

Bugün için gelinen nokta bir değer deposu. Ve bugün, ana değer deposu altındır. 8 trilyon dolarlık bir pazar. Bugün Bitcoin 60 milyar dolar civarında, bu yüzden altın değerinin baskın bir değer deposu olarak yerini alma şansına sahip olduğunu düşünüyorum; böyle bir şey gerçekleştiğinde bugünkü durumundan 100 kat daha fazla değer kazanabilir.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, şirketin kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla ile yeni bir röportajın genişletilmiş bir videosunu yayınladı. Birla, xRapid’den bahsediyor ve 2019’daki XRP tabanlı sınır ötesi ödeme çözümü için beklenenin ötesine bakıyor.

Bu arada, XRP, İnternet Arşivi sayesinde yeni sahiplenme görüyor. İnterneti popüler Wayback Makinesi’nde arşivleyen şirket, şimdi XRP’de bağış kabul ediyor.

Ethereum haberleri

Bitcoin’in topluluğundan Trump yönetimine kadar, Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, 2018’de, neler yaşandığını gösteren bir listeyi tweetleyerek eski yılı kapattı.

Listenin bir kısmı

  • Açık donanım hareketi
  • Bitcoin’in hayatta kalma kültürü ve faydaları
  • Lightning Network’ün ilerleme sağlama yeteneği – eksi herhangi bir ICO fonu
  • Kararlı kalan ulusal fiat para birimleri
  • Huzurlu bir dünya düzenini sürdüren hükümetler

Listenin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Stellar Lumens haberleri

Yahoo Finance ile yeni bir röportajda, Stellar ve ripple kurucu ortağı Jed McCaleb, Mt. Gox ve yıllarca süren ayı piyasasına rağmen kripto pazarının dayanıklılığını şu şekilde belirtiyor:

İnsanlar kripto’nun bittiğini söylediğinde bana komik geliyor. Benim görüşüme göre, hala gelişme aşamasında. Her ne kadar zirveden aşağı düşmüş gibi görünse de bütün olarak bakıldığında yol yukarı gözüküyor. Bu yüzden biz fiyata bu kadar odaklanmıyoruz. Bizim için çok önemli değil.

Stellar Lumens (XLM) projesi ve sektöre faydaları

Ancak fiyatlar yükseldiğinde, daha fazla insanın ilgilendiği ve daha fazla şey yapmak için paranızın olacağı anlamına geliyor. Bitcoin’in iyi olduğu, bazen Ethereum’un iyi olduğu, bazende da Stellar’ın iyi olduğu alanlar var. Ve hiçbiri her şeyi mükemmel yapamıyor.

Cardano haberleri

Charles Hoskinson, 2018’e, YouTube’da yayınladığı uzun bir yıllık gözden geçirme videosu ile bakıyor.

Cardano‘nun kurucusu nispeten genç platformun şu anki durumundan bahsediyor ve yıl boyunca yapılan kilit kilometre taşlarını vurguluyor.

IOTA haberleri

IOTA gözden kaçmaması gereken bir inceleme yayınladı. İncelemede geçtiğimiz yılın ve gelecek yılın muhasebesi uzun uzun yapılıyor.

Yazı, IOTA’nın yeni ortaklıkları, teknolojik ilerlemesi, ekosistem gelişimini ve 2019’da gelebileceklerin kısa bir ön izlemesini kapsıyor. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

IOTA her zaman olduğu gibi açık kaynaklı bir taban projesi olacak. IOTA Vakfı, toplumun kalkınma, araştırma ve sahiplenme konusundaki katılımını yeni yılda çok daha etkileşimli ve açık hale getirecek.

Nano haberleri

Nano ekibi, geçen yıl içindeki ilerlemesini gözler önüne seriyor. Yeni bir yayın ile 2018’deki önemli gelişmeleri, işe alımları ve olayları anlatıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin