Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bakkt ve Bitcoin ETF’den daha büyük bir haber, XRP, TRON, Ethereum, Zcash ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Potansiyel bir Bitcoin bombasından, Ripple ve XRP hakkındaki tartışmalı bir rapora kadar, burada kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin, Ethereum ve kripto para haberleri

Twitter’da ortaya çıkan bir dizi görüntü, kriptolu bir spekülasyon patlaması oluşturuyor.

Görüntüler iddiaya göre Bitcoin ve Ethereum (ETH) destekleyen bir doğal kripto para birimi cüzdanı ile donatılmış Samsung Galaxy S10 akıllı telefonu gösteriyor.

Kripto analisti Joseph Young, fotoğrafların etrafındaki spekülasyonlar doğruysa Bakkt ve bir Bitcoin ETF’nin birleştirilmesinden daha büyük bir olay olabileceğini söylüyor.

Geçtiğimiz ay, Samsung yaptığı açıklamada Galaxy S10’un Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için bir cüzdan içereceğini iddia etti. O zamanki teknoloji devi “Maalesef aşağıdaki bilgiler söylenti ve spekülasyon olduğu için hiçbir bilgi sağlayamıyoruz” dedi. Galaxy S10 resmi olarak 20 Şubat’ta açıklanacak ve Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Aralık 2018’de, Samsung ilk olarak akıllı telefonlar için Blockchain ile ilgili üç patent başvurusunda bulundu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında kıdemli bir BT danışmanı olan Joel Snyder, Samsung’un Business Insights’ı hakkında “Akıllı Telefonlarda Neden Blockchain ve Kripto İçin En İyi Güvenliğe Sahip Olmasın?” Başlıklı bir blog yazısı yayınladı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, XRP’nin piyasa sınırının CoinMarketCap gibi üçüncü taraf kripto veri hizmetlerinde – milyarlarca token tarafından şişirilmiş olduğunu iddia eden yeni bir rapora yanıt veriyor.

Kripto veri startup’ı Messari’ye göre, Ripple, XRP’nin tüm satışlarını ve dağıtımlarını üçüncü taraflara açıklamadı. Messari, şu anda CMC’de “dolaşımda” olarak listelenen 41.0 milyar XRP’nin 19.2 milyarının likit olmadığını veya ciddi satış kısıtlamalarına tabi olabileceğini söyleyerek şunları belirtti:

Gerçekte, bu tahmin, muhafazakar olabilir; çünkü mevcut referans pazarları sırasıyla XRP’lerin yalnızca %17’si ve %15’i olan iki kriptometre, EOS ve Litecoin’in sürekli altına düştü. Ayrıca, yatırımcılara, bankacılık ortaklarına ve ekip üyelerine yapılan dağıtımlarda gerçek “sınırlı” XRP miktarının, ilk tahminlerimizin yansıttığından çok daha yüksek olabileceğine inanıyoruz.

Ripple’ye göre, iddialar hem çılgın hem de yanlış:

Bu rapor yalnızca kilitlenmeler ve satış kısıtlamaları ile ilgili birkaç yanlış varsayım içermiyor, aynı zamanda raporun tamamı piyasa hacminin yanlış hesaplanmasına dayanıyor. XRP gibi merkezi olmayan dijital varlıklar geleneksel hisse senetlerinden farklı olsa da, “piyasa değeri” terimi her zaman çok basit bir hesaplamadır: Mevcut fiyat X toplam varlığın toplam sayısı = piyasa değeri. Bu, XRP’nin mevcut pazar sınırını yaklaşık 31 milyar dolara yerleştiriyor. XRP için piyasa kapitalizasyonunun başka bir şekilde hesaplanmasının gerçeğin net bir temsili olmadığına inanıyoruz.

TRON haberleri

Yeni Tron tabanlı BitTorrent tokeni (BTT) için yaklaşmakta olan airdrop’u bir çok kripto borsası ve cüzdanı destekleyecek.

https://twitter.com/cz_binance/status/1087776774337875969

Şimdiye kadar, Upbit, Binance, CoinEx, Huobi, OKEx, Gate.io ve Bithumb gibi kripto borsaları BTT’ye destek verecek.

Airdrop ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Zcash haberleri

Ticaret platformu eToro gizlilik parası Zcash’ı ekledi. Yeni ekleme, kripto platformundaki toplam token sayısını 14’e çıkardı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin