Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Trump'ın Bitcoin (BTC) rallisine katkısı, VeChain’in yeni ürünü ve XRP, Eter, EOS, TRON, IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: ABD seçimlerinde Bitcoin rüzgarı, XRP, Eter, TRON, Litecoin, Stellar, EOS ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yanlısı ve kripto başkan adayı için büyük bir zaferden Ethereum ve EOS takas etmek için yeni bir yola kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bitcoin dostu Andrew Yang önemli bir zafer kazandı. ABD başkan adayı, Demokrat Ulusal Komite’nin ev sahipliği yaptığı ilk iki aşamaya giden yolda önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Yang’ın çabaları ile 20 eyalette 65.000 bireysel bağışçı toplandı ve ilk oturuma katılmak için hak kazandı. Yang, 2018 Temmuz’unda Bitcoin, Ethereum ve tüm ERC20 tokenleri dahil olmak üzere, bağışları kripto olarak kabul etmeye başladı.

Tartışmalar 20 aday ile sınırlı olacak. Yang, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Cory Booker ve Kamala Harris gibi daha iyi bilinen adaylara katılabilir.

EOS ve Ethereum haberleri

Bancor, Ethereum ile EOS tabanlı tokenler arasında tek bir tıklamayla anında, zincir halinde dönüşümler sunan, depolama ihtiyacı duymayan bir cüzdanı duyurdu. M-cüzdan iOS, Android ve masaüstünde çalışır.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın Çin’deki Tsinghua Üniversitesi ile ortaklık kurdu.

Ripple, Blockchain, XRP gibi dijital varlıklara ve ülkedeki düzenlemelerin mevcut durumuna odaklanacak mezunlar için bir araştırma bursu programı oluşturmak üzere üniversite ile işbirliği yaptı.

Litecoin haberleri

YouTube’daki yeni bir canlı yayında Litecoin kurucusu Charlie Lee ve TokenPay CEO’su Derek Capo işbirliklerinden bahsetti. İki şirket Temmuz ayında, yeni bir merkezsiz borsa başlatılmasını içeren bir ortaklık ilan ettiler.

Stellar Lumens haberleri

Stellar ekibi, mavi çizgili film roket gemisine elveda diyerek platformun logosunu güncelliyor. Yeni siyah beyaz logo, para birimi sembolü olarak kullanılmak üzere tasarlandı.

TRON haberleri

TRON’un en son haftalık raporu, ekibin isimsiz işlemler ve akıllı sözleşme zincirleri oluşturma ile çoklu imza uygulama geliştirme çabalarını kapsıyor. Rapor ayrıca en geç dosya paylaşım platformu olan BitTorrent ve bir dizi merkezi olmayan uygulama (DApp) gelişimlerini de göstermekte.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin