Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler
Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in Amazon’da kullanılması, Ripple’ın çözüm mimarı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in Amazon’da kullanılmasından Ethereum ve TRON rekabetine kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Lider kripto para borsası Binance’in CEO’su, Amazon CEO’su Jeff Bezos’u Bitcoin ve kripto paralardan yararlanması için beklediğini söyledi. Changpeng Zhao, Twitter’daki kripto topluluğuna bir sonraki boğa koşusuna ne güç vereceğini sordu. Ayrca CZ, toğluluğa Bezos faktörünü sordu. CZ, net değeri 92 milyar dolar olan milyarder’in Amazon’da kripto satarak veya Bitcoin’i bir ödeme seçeneği olarak kabul ederek sektörü dönüştürmek için tekil bir fırsata sahip olduğunu söyledi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1071331936008687617

Amazon  geçen yılın sonlarında üç kripto para ile ilgili alan adı satın aldı: amazonethereum.com, amazoncryptocurrency.com ve amazoncryptocurrencies.com. Çevrimiçi perakende devi, şu anda doğrudan doğruya amazon.com adresine yönlendiren amazonbitcoin.com’a sahip. Amazon Web Servisleri’de Blockchain çözümlerine büyük yatırımlar yapıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple yeni bir çözüm mimarı arıyor. Yeni çözüm mimarı, RippleNet’in “Ripple’ın çözümlerini, Ripple’ın Hindistan ve Orta Doğu’daki müşteri tabanına yönelik bankacılık ve ödeme sistemleri ile kurulumunu ve entegrasyonunu tasarlayarak yönetmesine” yardımcı olacak.

San Francisco’da şu anda toplam 35 açık iş ilanı var. Bu arada, William Shatner bir kez daha kripto hakkında tweet atıyor, bu kez Ripple şirketi ile XRP arasında bir fark olduğuna işaret ediyor. Ripple, sınır ötesi ödemeler için bir takım çözümler üreten bir yazılım şirketi. XRP, ödeme ürünü xRapid tarafından kullanılan dijital varlık. Şirketin toplam XRP tedarikinin yaklaşık %60’ına sahip.

Ethereum haberleri

Trezor Bitcoin Cash için yaklaşan Cashaddr desteğini onaylıyor

Kripto donanım cüzdanı Trezor, en son beta ürün yazılımı güncellemesinde Ethereum, Ethereum Classic ve ERC20 tokenlerine yerel destek ekledi. Trezor, konuya yönelik şu açıklamalar yapıyor:

Bu kripto para birimleri Trezor tarafından uzun bir süredir desteklense de bunlar sadece MyEtherWallet, MyCrypto ve MetaMask gibi üçüncü taraf entegrasyonlarına sahipti. Bu servislerin hayranları için: Endişelenmeyin, entegrasyonlar hala işe yarıyor ve bunu değiştirmek için bir planımız yok.

TRON haberleri

Yeni bir  blog gönderisinde BitGuild, Blockchain tabanlı avatar oyunu Bitizens’i Ethereum’dan TRON’a çevirdiğini söylüyor. BitGuild, konuya yönelik şunları söyüyor:

BitGuild’in Ethereum ağı olmadan var olmayacağını söylemek güvenli. Bu projeye ilk başladığımızda, Ethereum’unakıllı sözleşmelerdeki ve merkezi olmayan uygulamalardaki yenilikleri, bugün olduğumuz konuma gelmemizi sağladı.

Ancak kripto endüstrisi hızla gelişiyor ve belirli sorunları çözmek ve büyüyen kripto topluluğunun ihtiyaçlarını karşılamak için daha iyi olan yeni teknolojiler ve platformlar tarafından yönetiliyor. DApp’lara olan ilgi arttıkça, Ethereum’un ölçeklenebilirliği de zorlandı: tıkanıklık sorunları, uzun bekleme süreleri, yüksek GAS ücretleri ve zayıf istikrar. Bu, kullanıcıların ETH tabanlı oyunlara ve diğer dApp’lara olan ilgilerini kaybetmesine neden oldu.

BitGuild’a göre, bu sorunların çoğunu çözmeyi amaçlayan yeni bir platform ortaya çıktı. Ayrıca TRON’un hızlı işlem süreleri ve son derece düşük işlem ücretleri sunmaya başladığını da belirtiyor. BitGuild’a göre, TRON Virtual Machine, yeni dApp’ları geliştirmek ve ölçeklendirmek için hiç olmadığı kadar kolaylaştırdı.

NEM haberleri

NEM, Çin’in en büyük sanat eseri GUBI ile ortaklık kurduğunu söyledi. Şirket, kimlik sistemini, kullanıcı ve uzman kredi sistemini ve çevrimiçi incelemelerini geliştirmek için NEM Blockchain’ini kullanacak.

IOTA haberleri

IOTA ekibi,   aylık Qubic durum güncellemesini yayınladı. Qubic, IOTA’nın yeteneklerini büyük çapta genişletmek için küresel ölçekte dağıtık hesaplama ve akıllı sözleşmeler sağlayarak tasarlanmış bir protokol.

VeChain haberleri

https://twitter.com/DMemelines/status/1071272693561884673

VeChain, Şanghay’daki son Innersect kongresinde Blockchain tabanlı ürün doğrulama sistemini gösterdi. Twitter’daki bir videoda, renkli bir garb parçasını anında doğrulamak için kullanılan teknoloji gösteriliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin