Flaş kripto para haberleri: 273 milyon dolarlık dev ETH balina hareketi, Bitcoin, XRP, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: 273 milyon dolarlık dev ETH balina hareketi, Bitcoin, XRP, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: 273 milyon dolarlık dev ETH balina hareketi, Bitcoin, XRP, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in dijital altın olma arayışına giderken Ethereum’daki çeyrek milyar dolarlık transfere kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Ethereum haberleri

Ethereum balinaları harekette. Cuma gününden bu yana, 273 milyon dolar değerinden fazla Ethereum (ETH), 21 ayrı işlemle devredildi.

İşte toplu transferlerin bir dökümü:

  • En büyük işlemlerden on tanesi, kripto para borsası Bitfinex’te bilinmeyen cüzdana aktarıldı.
  • Bir transfer kripto para borsası Gemini (İkizler)’de bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı.
  • Bilinmeyen bir cüzdandan Kraken kripto para borsasına aktarıldı
  • Bir bilinmeyen cüzdandan, kripto para borsası ZB’ye aktarıldı
  • Transferlerin geri kalanı iki bilinmeyen cüzdan arasında gerçekleşti

Bitcoin haberleri

“Açık Blockchain Programlama” yazarı Andreas Antonopoulos, Bitcoin’in pazar sınırının altının ötesinde büyüyeceğine inandığını söyledi.

Antonopoulos’a göre, Bitcoin’in taşınmasının ve doğrulanmasının kolaylığı kripto paranın statüsünü “dijital altın” olarak güçlendirecek. Ayrıca Bitcoin’in rezerv para birimleri olarak benimsenen birçok kripto para biriminden biri olacağına inanıyor ve şu şekilde açıklama yapıyor:

Bitcoin değerin altını çizmek için kullanılabilecek birçok rezerv para biriminden biri olacağını düşünüyorum.  Çünkü, artık sadece bir tane olmak zorunda değil.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple ve XRP destekçisi Hodor, haftanın önemli haberlerine ilişkin en son genel bakışını yayımladı. Bu makalede “anahtarların kanıtı” hareketini, Ripple’in NYC Girişimcilik Zirvesi’ne katılımını, XRP Topluluk API’sının genişlemesini ve Coinmetro ve Bitrue’da XRP için yeni eşleşmeleri içermektedir.

Litecoin, Cardano, Stellar, Tron, Monero haberleri

Kripto ayı piyasasının yeni analizi, 2018’de çeşitli üst madeni paraların gittikçe daha fazla ilişkilendirildiğini ortaya koyuyor. The Block’a göre, ilk 15 kripto para biriminin 10’u en az %64’lük bir fiyat korelasyonuna sahipti.

Beş spesifik kripto çifti %80’in üzerinde bir korelasyona sahipti, Bitcoin ile Litecoin, Cardano ile Stellar, Bitcoin ile Monero, Ethereum ile Litecoin ve Monero ile Litecoin. Tron diğer kripto varlıkları ile en zayıf korelasyona sahip kripto para oldu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin