Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar, Ethereum Constantinople, XRP, TRON, Litecoin, Stellar, EOS, Cardano ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: 2019 Bitcoin ve kripto tahminleri, XRP, Litecoin, Ethereum, EOS, NEM, VeChain ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önümüzdeki yıl için beş cesaretli tahminden Ripple’in XRP destekli xRapid’inin onaylanmasına kadar, Flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto haberleri

Fortune, 2019 için beş kripto para birimi tahmini öngören bir liste yayınladı. İşte Fortune dergisinin yeni yılda ne olacağını umduğuna bir göz atın.

  • Tether, rakip kripto para birimleri için pazar payını kaybedecek.
  • Facebook WhatsApp için bir kripto para birimi oluşturacak.
  • ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, büyük kripto ve platformları hedef alacak.
  • İlk Bitcoin ETF onaylanacak.
  • Kripto fiyatları bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyelerine dönmeyecek.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Meksika merkezli finansal şirketi Cuallix’in CFO’su Nicolas Palacios ile yeni bir röportaj yaptı.

Şirket, sınır ötesi ödemeleri artırmak için XRP’den likidite sağlayan Ripple’in xRapid ürününü ilk benimseyenlerden biri.

Ethereum haberleri

Ethereum Vakfı platformda merkezi olmayan uygulamalar oluşturabilecek geliştiricilere ulaşmak istiyor.

Vakıf, gerçek dünyadaki sorunları çözebilecek DApp’larin oluşturulmasını desteklemek için elinden geleni yapmaya çalıştığını söylüyor.

Litecoin haberleri

UFC ağır sikleti Ben Askren, Litecoin Vakfı’nın yaklaşan karma dövüş sanatları etkinliği UFC 235’te kendisine sponsor olacağını söyledi. Askren, LTC ve kriptoya inandığını söyleyerek Litecoin topluluğuna Twitter üzerinden bir not verdi.

Aralık ayında, Litecoin, şampiyon Jon Jones ve rakip Alexander Gustafsson arasındaki UFC hafif ağır maçının resmi sponsoruydu.

XRP, EOS, NEM, VeChain, Polymath haberleri

Singapur merkezli kripto para birimi borsası Bitrue, dört parayı XRP ile eşleştirdiğini söylüyor. Ay sonunda, EOS, NEM, VeChain ve Polymath için XRP çiftleri platforma eklenecek.

Haberler, XRP’nin önde gelen kripto borsası Binance’de temel baz olarak eklenmesini takip ediyor. Şimdiye kadar Binance, TRON ve ZCoin için XRP tabanlı işlem çiftlerini başlattı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin