Ünlü analist: “Sahte işlem hacimleri kripto para piyasası için iyi bir şey.”
Ünlü analist: “Sahte işlem hacimleri kripto para piyasası için iyi bir şey.”

Flaş kripto para haberleri: Brian Kelly’in ayı piyasasında yatırımcılara tavsiyesi, Ripple’ın ATM’lerde kullanımı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brian Kelly’in Bitcoin ve kripto pazarındaki yeni analizden, Kik’in Ethereum yerine Stellar’ı seçme kararına kadar, burada kripto dünyasında en güncel hikayelerin bazılarına bir göz atın. Flaş kripto para haberleri ile sektöre yönelik bilgiler ile hep güncel kalın.

Flaş kripto para haberleri karşınızda!

Bitcoin ve Bitcoin Cash haberleri

Kripto yatırım firması BKCM’nin CEO’su Brian Kelly, Bitcoin Cash hard forkunun büyük Bitcoin ve kripto para piyasası satışlarını tetiklediğini ve bunun kısa vadeli bir olay olduğuna inandığını söyledi. Brian Kelly konuya yönelik şunları söylüyor:

İnsanlar hem Bitcoin hem de Bitcoin Cash pazarlarının ağlarının yavaşlayabileceği endişesi taşıyor. Onlar da işe yaramayabilir. Bu yazılım güncellemesi gerçekleşmeyebilir veya devam ederse, bazı kaoslarla sonuçlanır. İnsanlar kripto para satmaya başladı. Bu tetiklenen durur. Herkes endişelendi ve bugün olan buydu. Pazarın tamamı satıldı. Benim görüşüme göre  çok kısa süreli bir olay türü bu. Sanırım bu bir fırsat. Aslında, bugün paramı biraz satın aldık.

Ethereum ve Stellar haberleri

Popüler mesajlaşma uygulaması Kik ve yerel kripto parası Kin’in arkasındaki ekip, platformun sadece Ethereum yerine Stellar ağını kullanacağını söylüyor. Kik ilk olarak ICO’yu geçtiğimiz yıl Ethereum’da başlattı, ardından Stellar ve Ethereum’u birlikte kullanmaya karar verdi. Kik konuya yönelik şunları söylüyor:

Her aşamada hızlı bir şekilde öğrendik ve ekosistem için en iyi altyapıyı oluşturmaya çalıştık. İlk olarak Kin, ademi merkeziyetçiliği için Ethereum Blockchain üzerinde bir ERC20 tokeni olarak piyasaya sürüldü. Daha sonra Kin, Ethereum ve kişisel olmayan bir Stellar fokrunu kullanarak cansız işlemleri ve ölçeği birleştirmek için hibrid bir çözüme geçti. Şimdi, Stellar’ın forku ile çalıştıktan sonra, teknolojiyi ve takas bağlantılarını basitleştirmek için tüm Kin’i Kin Blockchain’ine taşıyacağız.

Kripto para birimleri dünyasında servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor!
Kripto para birimleri dünyasında servetin adil dağılımı, bugün oldukça zor!

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, Ripple’ın internetin 35 yıllık bir problemi “nihayetinde onarmasını” sağlayan ödeme katmanını oluşturduğunu söylüyor. Johnson ve Half Moon Bay, California’daki Techonomy 2018 konferansında konuya yönelik yorumlar yaptı.

Bu arada Paycent, XRP’yi mobil cüzdan uygulamasına ve ödeme platformuna 7 Aralık’ta ekleyeceğini söyledi. Müşteriler XRP’yi depolayabilecek ve XRP’yi yerel para birimlerine dönüştürmek ve ATM’lerden para çekmek için Paycent’in “Paycard” ını kullanabilecekler.

Nano haberleri

Nano’nun kurucusu Colin LeMahieu, Brüksel’deki Blockchain for European Zirvesi’nde Avrupa Parlamentosu’nda konuşacak. Etkinlik 27 Kasım’da başlıyor.

XRP, Ethereum Classic, 0x, Temel Dikkat Jetonu, OmiseGo haberleri

Coinbase Custody, platformda desteklenen resmi paralar listesini güncelledi. Ağustos ayı itibariyle hizmet, dört kripto parayla desteklendi: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin. Tam liste şimdi Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum Classic, 0x, Basic Attention Token ve OmiseGo’yu içeriyor.

Coinbase Custody, kurumsal yatırımcılara dijital varlıkları depolamak için güvenli bir yol sağlamak için tasarlanan bir kripto depolama çözümü. Şu anda en az 10 milyon dolarlık mevduatlı müşterilerle 20 milyar dolar değerinde kripto para kazanıyor.

Dailyhodl


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin