Ripple değerleri Bitstamp borsasına gönderildi
Ripple değerleri Bitstamp borsasına gönderildi

Flaş kripto para haberleri: 189 milyon dolarlık dev Bitcoin balinası, XRP, Stellar, TRON, Ethereum ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Bitcoin balina hareketinden XRP ve Stellar’ın yeni uyarlanmasına kadar, kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Kripto balina gözlemcileri Bitcoin’de 189 milyon dolarlık dev bir transfer yakaladı.

Bir Bitcoin balinası 48.000 BTC’yi transfer etti. Bitcoin’ler bilinmeyen bir cüzdandan diğerine gönderildi ve şu ana kadar herhangi bir kripto para borsasına gönderilmediği anlaşılıyor. Balina hareketlerini bir dizi büyük XRP transferini takip ediyor. Ayrıca, tüm Bitcoin’lerin %5’ini, tüm Ethereum’un %8’ini ve tüm Litecoin’lerin %25’ini taşıyan Coinbase’de devasa bir kripto reorganizasyonu gerçekleştirdi.

Ripple ve XRP haberleri

Çevrimiçi ve mobil ödeme platformu Neteller, kripto programına XRP’yi ekledi. İngiltere merkezli şirket, kullanıcılara kripto satın almanın, depolamanın, aktarmanın ve fiat’a dönüştürmenin kolay bir yolunu sunuyor. Neteller ayrıca Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Ethereum Classic, Litecoin ve 0x kripto paralarını, 28 farklı fiat para birimini ile destekliyor.

Ethereum haberleri

ConsenSys’in sponsor olduğu Ethereum blogunda son rapor yayınlandı. Bu haftanın baskısı, Enjin Coin, Loopring ve 0x dahil olmak üzere bir dizi Ethereum tabanlı platformda geliştirici güncellemelerini ve haberlerini içeriyor.

Bitcoin, Ripple ve Ethereum momentumu tersine çeviriyor

Ayrıca Coinbase CEO’su Brian ArmsTRONg ile kriptoyu “vizyondan ana gerçekliğe” nasıl taşıyacağına dair bir podcast sundu.

Haftalık rapor aynı zamanda popüler masa zk-SNARK’ların nasıl öğrenildiğine bakarak geliştiriciler için faydalı ipuçları veriliyor. Koh Wei Jie konuya yönelik raporda şu açıklamaları yapıyor:

Zero bilgi delilleri büyük potansiyel taşıyor. Uygulamaları arasında ZCash gibi takip edilemeyen kripto para birimleri, zincir dışı işlem gruplama yoluyla Ethereum için daha iyi ölçeklenebilirlik ve gizliliği koruyan kimlik kanıtları bulunuyor. Kripto ekosistemindeki geliştiriciler bu nedenle ZKP’leri iyi bir şekilde öğrenmeliler

Stellar Lumens haberleri

Bitnovo, İtalya ve İspanya’daki kullanıcılara restoranlar ve perakende mağazaları gibi yerlerde kripto harcamaları için bankamatik kartına Stellar (XLM) ‘ı ekledi.

Tekerleği yeniden icat etmeden kripto kullanımına yardımcı olmak için tasarlanan kart ayrıca Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash’i destekliyor.

TRON haberleri

TRON’un platformdaki yerel yönetim uygulamaları hakkındaki en son raporu çıktı.

Rapor, yeni oyunlar ve JOYSO’dan TRON tabanlı bir merkezsiz borsa da dahil olmak üzere TRON DApp ekosistemine yeni eklemeler hakkında bilgi veriyor. Ayrıca borsa, kullanıcıların zincir cüzdanlarıyla doğrudan alışveriş yapabilmelerini sağlayan sipariş eşleştirme özelliğine sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin