Bitcoin artışı
5 dakikalık Bitcoin artışı ile fiyat 6800 dolara yaklaştı!

Flaş Haber: Bitcoin hızlı yükseldi! Fiyat 5 dakikada 6800 dolara yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, Çarşamba günü (bugün) öğleden sonraki işlem saatlerinde iyi bir  yükseliş momentumu buldu ve yukarı doğru hızlı bir hareket yaptı. Bu Bitcoin artışı ile 13 günlük en yüksek seviyesi olan 6,784 dolar (Bitfinex verilerine göre) seviyesine ulaştı.

2018 yılının büyük bir kısmında ayı piyasasında olan Bitcoin, 7.000 dolara doğru ilerlerken, dünyanın önde gelen kripto parası, yedi günlük bir dönemde ise yüzde 10 kazanım sağladı.

Çarşamba günkü işlemlerinde bir saat içinde ise  yüzde 2,5 oranında arttı. Günün büyük kısmını 6,500 dolar seviyelerinde geçirmesinin ardından, Bitcoin fiyatı Türkiye saatiyle 16.00 sularında 6,550 dolardan 5 dakika içinde 6,784 dolara yükselirken Temmuz ayının da en yüksek seviyesini görmüş oldu.

bitcoin 1600 grafigi

Bu sıçramanın ardından gelen düzeltme hareketinin ise sınırlı kaldığını görüyoruz. Buna göre yazımız yayına hazırlandığı saatlerde Bitcoin fiyatı 6680 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bitcoin artışı yanında diğer önemli coinlerde de sıçramalar görüldü

Bunun yanında IOTA’yı günün kazananı olarak görüyoruz. Bugün öğleden sonra gerçekleşen ralli sırasında IOTA yüzde 5 oranında sıçrama gösterdi. Ayrıca Bitcoin Cash ve EOS, büyük hacimli kripto paralar arasında iyi performans gösteren coinler oldu.

Kripto para piyasasının geneline baktığımızda bu hafta belirgin bir artış gözlemliyoruz. Ayın başlangıcından bu yana piyasa sermayesinin 25 milyar dolar arttığını söyleyebiliriz. Coinmarketcap verilerine göre, tüm kripto piyasası sermayesinin toplam değeri şu an 275 milyar doların üzerinde bulunuyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin