Ethereum fiyatı, flaş çöküşü ilk kez yaşamıyor
Ethereum fiyatı, flaş çöküşü ilk kez yaşamıyor

Flaş çöküş: Ethereum fiyatı Coinbase’de birden 13 dolara düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kısa bir süre içinde Ethereum fiyatı eskiden GDAX olarak bilinen Coinbase Pro’da 100 dolardan 13 dolara düştü.

Ethereum tekrar toparlandı ve 97 dolara geri döndü

Olay yaklaşık TSİ 9.00’da gerçekleşti. O zamandan beri, Bitcoin ve Ripple’den sonra piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un fiyatı yaklaşık 97 dolarlık bir ortalama işlem fiyatına geri döndü.

Anormallik, sadece  Coinbase Pro’nun USDC piyasalarındaki Ethereum fiyatını etkiledi. Bilmeyenler için USDC, fintech devi Circle tarafından çıkarılan bir dolar endeksli kripto para birimi.

Ethereum fiyatı, flaş çöküşü ilk kez yaşamıyor

Bu şaşırtıcı olay karşısında şok yaşayan yatırımcılar, sosyal medyada birçok ekran görüntüsü paylaştılar. Coinbase olayı henüz resmi kanallarında ele almadı. Bu, kripto para piyasasının fiyatlarda beklenmedik düşüşler gördüğü, ilk olay değil. Daha çok “flash crashes (flaş çöküş)” olarak bilinen olaylar Ethereum’da ikinci kez yaşanıyor.

2017 yılında, Vitalik Buterin tarafından kurulan popüler kripto para biriminin fiyatı, 300 dolardan 10 dolara düştü. Bugünkü olayda olduğu gibi, fiyatı tırmanmak için çok daha yüksek olmasına rağmen eski seviyesine doğru hızla toparlandı.

Thenextweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin