Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri kurumsal yatırımcılar için güven anlamına geliyor
Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri kurumsal yatırımcılar için güven anlamına geliyor

Bakkt ilk ürün hizmetini açıkladı: Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün, Intercontinental Exchange (ICE) tarafından yönetilen Bakkt kripto platformu, Twitter üzerinden sağlanacak ilk hizmetin Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri şeklinde olacağını duyurdu. Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri, müşterilerin ödemeleri için gerçek Bitcoin aldıkları anlamına gelir.

Fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri kurumsal yatırımcılar için güven anlamına geliyor

Mevcut Bitcoin vadeli işlemlerinin çoğu, fiat para birimiyle değiştirilir ve yatırımcılar hiçbir zaman Bitcoin’e dokunmazlar. Ayrıca Bakkt’ın, yakın zamanda kurumsal yatırımcıları kripto piyasasına çekeceğine inanılıyor. Kurumsal yatırımcılar için en önemli sayılabilecek konu olan güvenliği sunarak piyasadaki oynaklığı değiştirmeyi umuyor. Bu amaçla kendi platformunda kaldıraçlı bir işlem sunmayacak. Bakkt’ın kriptoyu kurumsal yatırımcılara daha çekici hale getirme çabaları oldukça takdir ediliyor. Umarız bu, Wall Street‘in gözünde kriptoya ihtiyaç duyulan güvenilirliği getirir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir