Popüler Bitcoin borsası Coinbase
Coinbase artık New York'ta da Stellar ve Chainlink’i desteklemeye başlıyor

Coinbase, Caspian ile ortaklığa gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Medium gönderisine göre Coinbase, Caspian ile ortaklığa gidiyor. Kaliforniya merkezli kripto para birimi borsası Coinbase, profesyonel tüccarları ve finans şirketlerini çekmek amacıyla token bazlı ticaret ve risk yönetimi platformu Caspian ile ortaklık kurdu.

Anlaşma, Caspian’ın Coinbase Prime ile bütünleştiğini ve Coinbase müşterilerinin sofistike ticaret ve portföy yönetimi fonksiyonlarını iyileştirmeyi öngörüyor.

Caspian CEO’su Robert Dykes konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Dünyanın önde gelen dijital döviz alım satım platformlarından biri olan Coinbase ile bu önemli ortaklığa göğüs germekten mutluluk duyuyoruz. Caspian’daki amacımız, profesyonel tüccarlar ve yatırımcılar için pazardaki üssel büyümeyi hızlandırmak, kripto para portföylerini işlemek ve yönetmek için mümkün olduğu kadar sürtünmesiz bir alan sağlamak. Bu vizyonu Coinbase ile paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Coinbase, Caspian ortaklığı ile neyi amaçlıyor?

Coinbase Kurumsal Satış Direktörü Kayvon Pirestani şöyle söyledi:

Ortaklık, kripto paranın kurumsal ve olgun bir varlık sınıfı olarak benimsenmesine yardımcı olacak.

Caspian, ilk kurumsal sınıflı kripto ticareti ve risk yönetimi platformu olarak nitelendiriliyor. Caspian şu anda Coinbase, Gemini, Bitfinex, Poloniec, Huobi, OKex ve Binance gibi 25 kripto ticaret platformunu birbirine bağladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin