Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Coinbase Custody Tezos’u desteklemeye başlıyor… XTZ yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu ayın başlarında Coinbase, AWS’nin eski çözüm mimarı başkanı Luke Youngblood işe alarak yeni hisseleme ve yönetim ürünlerinin başına getirdi.

Şimdi, Youngblood’un liderliğindeki ilk büyük hamlelerden biri, Blockos’un CEO’su Eric Ervin’in twitine göre Tezos’a (XTZ) ve muhtemelen diğer PoS altcoinleri için soğuk depolaması eklenmesiymiş gibi görünüyor.

Konuyla ilgili Coinbase Custody web sitesinde ise birkaç değişiklik ile birlikte belirsizliği giderecek şekilde güncellemeler yapıldı. Ağ katılımı konulu yeni bölüm, hisseleme, tümü çevrimdışı depolama alanından hiçbir şey taşımadan tasarruflardan pasif bir şekilde kazanç sağlamayı mümkün kılıyor.

Bu haber Coinbase Custody’nin ilk tezgâh üstü (OTC) ticaretini doğrudan soğuk depolamadan tamamlamasından birkaç hafta sonra geldi. Ticaret, gözetim hizmetinin Coinbase Pro’daki OTC masası ile “doğrudan entegre edilmesinin” ardından gerçekleşti.

Tezos, şu anda herhangi bir Coinbase işlem platformunda işlem yapmak için listelenmemiş olsa da, Coinbase Custody’nin Ağustos ayında bildirdiği listelenmesi muhtemel dijital varlıklardan biriydi.

Tezos’un yükselişini büyük bir kripto borsası mı tetikliyor?

Tezos (XTZ) Mart yükselişine devam ediyor

XTZ geçtiğimiz aylarda durgun bir seyir izlemesine rağmen aybaşından beri yüzde 90’ın üzerinde getiri elde etti. Haberler henüz kesinlik kazanmamış olsa da, Tezos son 24 saatlik hareketlerde yüzde  16’nın üzerinde artış göstererek 0,8577 dolara çıktı. Aynı zamanda kripto paranın  şu an 557,6 milyon dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin