Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?
Uzmanlar aniden fikir değiştirdi: Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?

Fırtına öncesi sessizlik: Usta trader’lar Bitcoin’de pozisyon alıyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu istatistik, yatırımcıların Bitcoin piyasasına geri döndüğünü gösteriyor ancak nereye gittiğine dair hiçbir ipucu sunmuyor. Decrypt’e göre, Bitcoin yatırımcıları, kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX’te Bitcoin içindeki pozisyonlarını kademeli olarak artırıyor.

Bitcoin’de açık pozisyonlar

BitMEX’te Bitcoin’i temsil eden XBT/USD işlem çiftinin açık pozisyonları 1.06 milyar dolara ulaştı. Yani, son 10 günde 250 milyon dolar olan pozisyonlar 1 milyar doları aştı. XBT/USD’deki açık pozisyonlar, 10 Temmuz’da 1.22 milyar dolarlık tarihi bir seviyeye yükselmişti.

Bitcoin vadeli işlem piyasasında lider olan BitMEX’in etkinliği, genel piyasa durumu ile yakından ilgilidir. BitMEX’te açık pozisyonlarda son birkaç aydaki artış, trader’ların gelecekte Bitcoin fiyatlarının ne olacağı konusunda daha büyük risk almaya hazır olduklarını gösteriyor. Ancak, fiyatın hangi yönde hareket edeceğini düşündükleri konusunda net bir fikir birliği yoktur.

Binance geliyor

Son 24 saatte, bu piyasadaki hem “al” hem de “sat” siparişlerinin hacmine bağlı olarak, pazar hafif yükseliş lehine%52 ile%48 arasında bölünmüş durumda. Yani, trader’lar oldukça kararsız. Kesin olan bir şey varsa oda, Binance’nin vadeli işlem oyununa girdiğidir. Bakalım, BitMEX’in belgelerini kopyalayan Binance, başarısını da kopyalayabilecek mi?

Decrypt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin