Fireblocks'un desteği sonlanıyor: Binance, Terra Luna Classic'i kaldıracak mı?
Fireblocks'un desteği sonlanıyor: Binance, Terra Luna Classic'i kaldıracak mı?

Fireblocks’un desteği sonlanıyor: Binance, Terra Luna Classic’i kaldıracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fireblocks gibi dijital varlık altyapı sağlayıcıları, Terra Luna Classic (LUNC) desteğini sonlandıracağını duyurarak LUNC topluluğunun ekosistemi yeniden canlandırma çabasına bir zorluk daha ekliyor. Şirketler, fon kaybı ve genel istikrarsızlık riskini yüksek düzeyde taşıyan birçok nedeni gösterdiler. Bu durum, Terra Luna Classic’in en büyük destekçisi olan Binance’ın da LUNC token’ını borsadan kaldırabileceği anlamına gelebilir.

Binance, Terra Luna Classic’i borsadan kaldıracak mı?

8 Ağustos’ta LUNC DAO tarafından paylaşılan bir yazıda, Fireblocks gibi birçok dijital varlık altyapı sağlayıcısının Terra Luna Classic (LUNC) desteğini sonlandıracağı açıklandı. Bu durum, LUNC’un FireBlocks’ı bir saklama çözümü veya diğer hizmetler olarak kullanan merkezi borsalardan kaldırılacağı anlamına geliyor.

LUNC DAO tarafından paylaşılan duyuruya göre, Fireblocks, LUNC desteğini çekme kararının ardındaki birkaç nedeni sıraladı. Bu nedenler arasında güvenilmez genel düğüm altyapısı, merkezi olmayan yönetim şekli nedeniyle yükseltme ve değişiklikler konusunda koordinasyonsuz kararlar alınması, vergi ücreti yapısında sık sık değişiklikler ve herhangi bir teknik belge eksikliği bulunuyor.

“Bu ağı altı aydan uzun bir süredir yakından takip ediyoruz ve bu zincirin fon kaybı ve genel istikrarsızlık riskini çok yüksek düzeyde taşıdığını fark ettik.”

Kripto borsaları tarafından LUNC’nin listeden çıkarılması riskine yol açan VP merkezileştirmesini, teklifleri ve Ortak L1 Görev Gücü ekibi eylemlerini suçluyor. Bununla birlikte, Binance’ın LUNC için farklı bir saklama çözümü kullandığına dair spekülasyonlar dolaşırken, topluluğa yönelik iyi haberler de paylaştı. Binance, Terra Luna Classic topluluğuna destek veren en büyük borsadır.

Topluluk, FUD’u önlemek için Fireblocks ve Binance ile iletişime geçmeyi düşünüyor. Ayrıca, topluluk üyeleri, desteklerini göstermek amacıyla LUNC veya USTC token’larını satmayı reddediyorlar.

LUNC fiyatı tepki olarak düşüş gösteriyor

Son 24 saat içinde LUNC fiyatı %1’den fazla düştü ve bir haftada %3 azaldı, şu anki fiyatı ise 0,000077 dolar seviyesinde işlem görüyor. 24 saatlik düşük ve yüksek değerleri sırasıyla 0,0000758 ve 0,0000785 dolar olarak kaydedildi.

Bu arada USTC fiyatı, USTC tekrarlama çabalarının ortasında son 24 saatte yaklaşık %2 ve bir ayda %31 artışla 0,0152 dolardan işlem görüyor. Ticaret hacmi de son 24 saat içinde %110 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin