PEPE coin temel desteğe döndü! Fiyat geri dönüşe hazır mı?
PEPE coin temel desteğe döndü! Fiyat geri dönüşe hazır mı?

PEPE coin temel desteğe döndü! Fiyat geri dönüşe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PEPE coin fiyatı son 24 saat içinde %3,83 düşerek psikolojik seviye olan 0,0000010 dolara yaklaştı. Düşüş eğilimi, 4 saatlik grafikte ayı piyasası kanalını oluşturuyor ve son 24 günde %34’lük büyük bir düşüşü temsil ediyor.

PEPE coin birden fazla Fibonacci seviyesini kırmaya devam ediyor ve psikolojik seviye olan 0,0000010 doların önemli 78.60% Fibonacci seviyesine ulaşıyor. Şu anki fiyat hareketi, destek trend çizgisinden düşük fiyat reddi sergileyerek negatif bir döngü gösteriyor.

Ancak, PEPE coin fiyatı son 24 saat içinde %4,75 düşerek güçlü bir arz girişi öngörüyor. Kanal içindeki boğa dönüşü, PEPE fiyatının 0,0000011 doların üstünde tutunma mücadelesi vermesi nedeniyle güçlü bir dirençle karşılaşıyor.

RSI göstergesi, PEPE fiyatı düşmesine rağmen RSI çizgisinin büyüdüğü dikkate değer bir boğa ayrışması gösteriyor. Bu, boğa dönüşünün ağırlıkla üst direnç trend çizgisine meydan okuma olasılığını artırıyor.

MACD göstergesi boğa dönüş sinyallerini sergilemekte başarısız oluyor ve daha fazla düşüş eğilimini işaret ediyor.

Olumlu bir bakış açısıyla, kanalın dışına çıkma rallisi %61,80 Fibonacci seviyesini aşarak 0,0000013437 dolardaki üst arz baskısına meydan okuyacak. Kısacası, kanalın dışına çıkma, PEPE yatırımcıları için %20’lik bir yükselme fırsatı getirecek.

Öte yandan, meme paralarının piyasa değerinde daha fazla düşüş, %78.60 Fibonacci seviyesini kırabilir. Bu kırılma, fiyatları %20 düşürerek 0,0000008432 dolardaki boğa egemenliğini test edebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin