Ether, son 14 ayın en düşük seviyesinde: Çöküş büyük tasfiyeye neden oldu!

Fintech uzmanları, Ethereum fiyatı için en yüksek ATH bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasının en değerli ikinci varlığı Ethereum hakkında tahminler yenileniyor. Uzmanlar en değerli ikinci varlık için fazlasıyla iyimser. Önemli bir değere sahip olan Ether, her zaman ikinci yerini korumayı başarmış. Bitcoin’in ardından alternatif olarak piyasaya çıkan kripto para birimi, hiçbir zaman popülerliğini kaybetmedi. Fintech uzmanları ise yeni sene ve gelecek yıllar için Ethereum tahmininde bulundu.

Ethereum gibi fazlasıyla eski olan pek çok varlık zamanla popülerliğini kaybetti. Fakat Ethereum’un altyapısı, ağının kullanılması gibi birçok etkenden dolayı güçlü kaldı. Kurucu Vitalik Buterin ve ekibinin çalışması da bunun faydalarından. 

Fintech uzmanlarından oluşan bir panel, Ethereum fiyatının yıl sonuna kadar 6.500 dolara ulaşacağını tahmin etti. Uzmanlar, 2025 yılında 10.810 dolara, 2030 yılına ise 26.338 dolara çıkacağını düşünüyor.

Fintech uzmanları, Ethereum tahminlerini paylaştı

2021 yılında uzman ve analistlerin Ethereum beklentisi 7.500 dolar seviyelerindeydi. Ancak bu bölgenin yakınına bile gelemedi. Şimdi bu beklenti 2022 yılına kaldı. Ancak Fintech uzmanları daha gerçekçi bir tahminde bulundu. 2022 yılında tahmini gelebilecek seviyeyi paylaştı.

Fiyat karşılaştırma portalı Finder, Salı günü Ether için fiyat tahminlerini güncelledi. Şirket ayrıntılı bir rapor yayınladı. Raporda; 

“Finder.com’un fintech uzmanları paneline göre, Ether 2022’nin sonunda 6.500 ABD dolarına yükselecek. Panel tahminlerinin ortalamasına göre, Ethereum’un 2030 yılına kadar 26.338 dolara iki katına çıkmadan önce 2025 yılında 10.810 dolara ulaşması bekleniyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin