PDAX Filipinler için açılan ilk kripto para borsası
PDAX Filipinler için açılan ilk kripto para borsası

Filipinler’in ilk kripto para borsası PDAX açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Filipinler Dijital Varlık Borsası (PDAX), Asya ülkesindeki mali otoriteler tarafından onay aldı. Filipinler Dijital Varlık Borsası, ülkenin merkez bankası olan Bangko Sentral nc Pilipinas’dan (BSP) bir kripto para borsası lisansı aldı.

PDAX Filipinler için açılan ilk kripto para borsası

Filipinler Dijital Varlık Borsası, özellikle Filipinler için açılan ilk kripto para borsası olacak. Ülkedeki kripto yatırımcıları, ticaret platformları tarafından yaygın olarak kabul edilmeyen ulusal fiat dövizlerini işlemek için ekstra maliyet ve çaba sarf ediyorlardı. Filipinler Dijital Varlık Borsası, Filipin Pezosu ile bir dizi farklı kripto para ve dijital varlık arasında ticaret sunacak. Listelenen ilk kripto paralar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) olacak. PDAX CEO’su Nichel Gaba lisans alımı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bu olay sadece tecrübeli kripto yatırımcıları için değil, aynı zamanda yatırımın geleceğinin dijital olduğuna inanan herkes için heyecan verici bir olay. BSP tarafından bize verilen onay ile, finansal piyasaları herkes için daha erişilebilir hale getireceğiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin