EOS fiyatı ile ilgili 3 farklı senaryo
EOS MainNet yeni güncellemelerle artık sorunsuz

EOS fiyatı artacak mı yoksa düşecek mi? İşte 3 senaryoya göre cevabı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS fiyatı ile ilgili bu üç farklı öngörüye göz atın.

EOS fiyatı ile ilgili 3 farklı senaryo

Bu oldukça kripto para piyasa momentumunun yerinde kalması nedeniyle, geleceğe bakmak her zamankinden daha da önemli hale geliyor. EOS fiyatı konusunda yatırımcılar arasında beklentilerin çok farklı olduğu açık. Uber-bearish’ten boğaya doğru sıralanan aşağıdaki üç tahmin, önümüzdeki haftalarda EOS fiyatına birçok ilginç şeylerin olabileceğini gösteriyor.

3- Uber Bearish H & S

Farklı ticaret modellerine bakıldığında, bir baş-omuz modeli genellikle birkaç farklı şeyi gösterebilir. Bu modelin yoğunluğuna bağlı olarak, yakın gelecekte küçük düzeltmeler veya çok dik düşüşler tetikleyebilir. Andypro16, 4 dolarlık talep bölgesi bozulduğunda güvenli bir şekilde EOS’un 1,22 dolara düşeceğini belirtiyor. Bu, oldukça kısa görüşlü bir vizyon gibi görünse de, böyle bir senaryonun gerçekleşmesi olası değil.

Bu hedef gerçekleşmeden önce, EOS fiyatının en başta 4 dolar altına düşmesi gerekecek. Mevcut piyasa koşullarına göre, bu neredeyse imkansız gibi görünüyor. Aynı zamanda, EOS piyasalardaki genel düşüş baskısına rağmen çok güçlü bir yükselişe sahipti, bu nedenle bir ihtimalin bir noktada parçalanması pek olası değil. İlginç bir grafik, her ne kadar yakın zamanda gerçekleşecek en düşük şansa sahip olsa da.

2- 4 dolar shortening

Her kripto para, kavramında liyakati görenler ve mümkün olduğu kadar reddetmeye çalışacak kişilere tabidir. EOS fiyatı söz konusu olduğunda, bu özel grafik, değerin 5 doların altına düşeceği için uzun bir düşüş süresine işaret ediyor. Daha spesifik olarak, trader chorny.capital, EOS’un yavaş yavaş 4 dolara doğru gideceğine ikna olmuş, ancak bunun yakın zamanda gerçekleşmesi pek olası görünmüyor.

Öyle olsa bile, EOS fiyatının çok yakın bir gelecekte küçük bir fiyat düşüşü göreceği muhtemel. Bu altcoin, birkaç hafta için dikkate değer ölçüde kararlı, ancak bu momentumun tekrar dönmesi zaman meselesi. Gelecekte daha fazla kazanımın önünü açtığı için küçük bir dip de kötü değil. EOS fiyatının 5 doların altına düşüp düşmeyeceğini zaman gösterecek.

1-  To The Moon!

2017 boğa koşusunun gelecekte tekrarlanacağını düşünen çok sayıda kripto para sahipleri var. Amney’e göre, EOS fiyatı kendi tarihini tekrarlamak ve başka bir moonshot girişiminde bulunmak zorunda. Eğer doğruysa, bu EOS fiyatının yükselen ivmeyi sürdürmek için hızlı bir şekilde art arda 13 dolar ve 21 dolara vurması gerekeceği anlamına gelir.

EOS fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 22 dolar civarında olduğu göz önüne alındığında, bu altcoinin önümüzdeki haftalarda ne kadar yükselebileceğini görmek oldukça ilginç olacak. Bu belirli altcoinlerle ilgili pek çok beklentinin var olduğu açık. Ancak bu konuda işlerin nasıl sonuçlanacağını görmek mümkün olmaya devam ediyor. EOS, Bitcoin veya diğer altcoinlere kıyasla çok daha fazla artış potansiyeli gösterdi, ancak momentumdan yararlanmak her zaman bir sorun olacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin