Filipinler'den devrim niteliğinde
Filipinler'den devrim niteliğinde "dijital banka" yasası

Filipinler kripto para borsalarını düzenliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Menkul Kıymetler Borsası‘nın (SEC) yaptığı açıklamaya göre, kripto para borsalarının sanal para birimlerine artan küresel ilgisi göz önüne alındığında, Filipinler kripto para borsalarının ticaret platformları olarak faaliyet göstermesine izin verebilir.

Filipinler düzenlemelerde Avustralya ve İsviçre’yi baz alacak

SEC komisyon üyesi Ephyro Luis Amatong geçen hafta gazetecilere verdiği demeçte, düzenleyicilerin gelecek hafta sonuna kadar taslak kuralların duyurmayı hedeflediklerini belirtiyor. Ayrıca, Avustralya ve İsviçre’nin sanal para birimi (VCE) kuralları, olası şablonlar olarak inceleniyor.

Bu arada SEC, geçtiğimiz ay ilk para tekliflerinde (ICO) önerilen kuralları yayınladı. Diğerleri arasında, bir ICO yürütmek isteyen herhangi bir kuruluş, önce teklifin ayrıntılarını içeren bir başlangıç ​​değerlendirme talebinde bulunmalı, bundan sonra verilecek izini bir güvenlik sorunu olup olmadığını belirleyecek. ICO’ları yürütme planlarının bir şirket olarak kayıt altına alınması gerekirken, ana ofisleri yurt dışında bulunan ihraççıların Filipinler’de bir şube kurması gerekecek. Borsalarla ilgili olarak SEC, Filipinler’in Merkez Bankası BSP ile işbirliğine dayalı gözetime girmeyi planlıyor.

Filipinler kripto para borsalarını yasallaştırabilir

Önceden PSE’nin (Filipinler Borsası) ya da PDEx’in (Filipinler İşlemleri Borsası) tüm altyapılarını finanse etmek için gerekli fona sahip almak zorundaydınız, tabi hangi teknolojiyi (fintech) vaat ettiğinize bağlı olarak. Küçük bir şirket olsanız bile daha düşük maliyetlerde projenizi hayata geçirebilirsiniz. Yani artık, bir güvenlik sürecine girmeden yatırımcılara ulaşmanın bir yolu var.

Manilatimes.net

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin