FIFA saldırganı kefaletini kripto parayla ödeyecek.
FIFA saldırganı kefaletini kripto parayla ödeyecek.

FIFA hackerı 750 bin dolarlık kefaleti kripto parayla ödeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Adalet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Electronic Arts’ın FIFA adlı futbol oyununu hacklemek ile suçlanan bir sanığa 750.000 dolarlık kripto para üzerinden kefalet belirlendi.

FIFA saldırganı 324 bin dolarlık zarara sebep oldu

Martin Marsich geçtiğimiz hafta, para çalmak için EA Games’in sunucularına saldırdıktan sonra ülkesi Sırbistan’a kaçmaya çalışırken yakalanıp tutuklandı.

İddiaya göre Marsich, ünlü futbol oyunu FIFA’yı hackleyerek oyun içi paralara sahip olmaya çalıştı ve 324 bin dolarlık zarara sebep oldu.

Kripto parayla ödenecek en yüksek tutarlık kefalet olacak

Söz konusu olay, esasen kripto para üzerinden ödenecek ilk kefalet olmasa da tutar olarak rekor kırılmış durumda. Marsich’in çok fazla paraya erişimi olmaması sebebiyle Bay Area Sulh Mahkemesi, kefaletin kripto para ile ödenmesine izin verdi.

Kefalet ödemesi, Marsich’in suçlu rehabilitasyon merkezine gönderilmesini sağlayacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin