Fidelity Investments: 2019 sektörde yeni ve heyecan verici şeyler için başlangıç olacak
Fidelity Investments: 2019 sektörde yeni ve heyecan verici şeyler için başlangıç olacak

Fidelity Investments: Bitcoin ve kripto para için 2019 büyük bir yıl olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok uluslu yatırım hizmetleri şirketi Fidelity Investments, 2019’un Blockchain endüstrisi ve kripto varlıkları için büyük bir yıl olacağını öngörüyor. Birçok yatırımcı büyük olasılıkla 2017 sonlarında yaşadıkları ihtişamı sabırsızlıkla bekliyor.

Ayrıca Bakınız: Yaniv Feldman: “Bitcoin için 2018 yılının en büyük duyurusu, Fidelity’in yatırımı.”

Fidelity Investments: 2019 sektörde yeni ve heyecan verici şeyler için başlangıç olacak

Kripto para birimleri popülerliklerinin yüksek olduğu 2017’nin dördüncü çeyreğini hepimiz hatırlıyoruz. Örneğin, Bitcoin döviz kuru Aralık ayında yaklaşık 20.000 dolarlık bir fiyatla zirve yaptığı zaman hem genç hem de yaşlı yatırımcılar üzerinde önemli bir etki bıraktı. İşler yolunda gibiydi. Kripto para piyasası sağlam ve yerindeydi. Ne yazık ki bu durum uzun süremedi….

Bir ay içinde, Bitcoin, fiyatından binlerce dolar kaybetti. Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi tüm para birimleri de Aralık ayında en yüksek fiyatlara sahip oldukları fiyattan birden sert düşüşler yaşamaya başladılar. Kripto paralar için gelecek karanlıklı ve kasvetli görünüyordu. Fakat şimdi Fidelity, kriptoların bir kez daha eski haline dönebileceğini ve Bitcoin ve kripto paralar için 2019‘un sektörde yeni ve heyecan verici şeyler için başlangıç olacağını öne sürüyor.

Fidelity Investments, 4 yıl önce kripto sektörüne girdi

Fidelity, kripto para sahibi ve potansiyel olarak yeni kurumsal müşterilerini rahatlatmak için Fidelity Digital Asset Services (FDAS) adlı bir startup ​​başlattıFirma, Goldman Sachs’daki küresel teknoloji geliştirmenin eski başkanı Tom Jessop tarafından yönetilecek ve kripto para saklama çözümü ile birlikte Fidelity’nin kurumsal ticaret yürütme ve toplu ticaret verileri sunacağı söyleniyor.

Fidelity Jessop’a göre, mali sistemlerin daha verimli, uygun maliyetli ve kitleler için erişilebilir hale getirilmesi için tasarlanan “sürtünmesiz sermaye piyasaları olarak adlandırılan bu konuya odaklanmış” olduğu zaman, kabaca 4 yıl önce kripto bölgesine girmeye başladı. Blockchain, Fidelity Labs aracılığıyla teknolojiyi denemeye başlayan grup arasında popüler bir konuydu.

Fidelity kripto pazarına nasıl hizmet edecek?

Şirket daha sonra Bitcoin madenciliğine ilgi duymaya başladı ve müşterilerin BTC ile şirket içi kafeterya öğelerini satın almalarını sağlayacak yepyeni bir platform açtı. Fidelity’nin kripto pazarına nasıl hizmet edeceği konusunda Jessop şunları söylüyor:

Vizyonumuz, aile işletmeleri, hedge fonları ve dijital varlıklara yatırım yapmak isteyen kişilere veya diğer kurumlara kurumsal aracılık yetenekleri sağlamak.

Ayrıca Bakınız: Wall Street bankaları kripto para piyasası için hazırlanıyor

Mevcut veriler aksini belirtse de Jessop, Wall Street oyuncuları arasındaki artan ilgiden dolayı, kripto para sektörünün yeni popülerlik ve büyüme seviyelerini yaşamaya hazır olduğundan emin. Ayrıca, Blockchain inovasyonunun tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu ve daha fazla girişimci ve geliştiricinin, kripto sektörünü projelerini inşa etmek için mükemmel bir yer olarak gördüğünü belirtiyor.

 İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin