Binance, Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek verecek
Binance, Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek verecek

Binance’den Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek: BCH fiyatı tırmanışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, bugün Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek vereceğini duyurdu. Hard fork blok boyutunu 8MB’dan 32MB’ye çıkaran Bitcoin Cash zincir tabanı yükseltmesi. Yükseltme, işlem sayısında ve işlemlerin hızında artışa izin veriyor. Hard fork, Bitcoin Cash ve cüzdanına pek çok değişiklik getirdi. Ancak yatırımcı beklenti ve taleplerini karşılayamadı.

Binance, Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna destek verecek

Binance, resmi internet sitesinde konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, yaklaşmakta olan Bitcoin Cash hard forkuna desteğini duyurmak istiyor. UNIX saatinde 1542300000, 15.11.2018 4:40:00 (UTC) saatlerinde tüm Bitcoin Cash bakiyelerini alacağız. Bitcoin Cash’in depozito ve çekilmesi 15.11.2018 3:00:00 PM’den (UTC) itibaren askıya alınacak. Mevduatın bu saatten önce tam olarak işlenmesi için lütfen yeterli zaman bırakın. Bitcoin Cash’i Binance hesaplarında tutan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri ele alacağız.

Binance, hard fork sonrasında işlemlerin tekrar başlatılması konusunda ise şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin Cash’i para yatırma ve çekme işlemlerine tekrar açtığımızda size bigi  vermek için tekrar açıklama yapacağız.

Bitcoin Cash fiyatı, Binance desteğinden sonra yükselişe geçti

Birçok kripto para yatırımcısı, hard forktan sonra Bitcoin Cash’in Ripple’ın yerini alacağını belirtiyordu. Ancak hard forktan bile önce Bitcoin Cash, Ripple’a çok yakın bir piyasa değerine sahipti. Aynı zamanda Ripple’ın piyasa değeriyle oturduğu 3. sırayı almak üzereydi. Hard forktan sonra ise Bitcoin Cash 3. sırayı alamadı ve BHC fiyatı zamanla düşüş trendine girdi. Ancak Binance’in hard fork desteğinden sonra  işler tersine dönüyor gibi görünüyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği
Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Bitcoin Cash, Binance’in hard forku destekleyeceğini açıkladıktan sonra sert yükseldi. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin Cash fiyatı, yaklaşık 2 saat içerisinde %7 oranında değer kazandı ve fiyat 456 dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin Cash yazım sırasında, %6,8 oranında artışla 452 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 7,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer alıyor. Bitcoin Cash ticaretinin çoğunluğu şu anda  Bithumb Borsası tarafından yönetiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin