Bitcoin neden düştü? Düşüşü tetikleyen 3 temel sebep
Bitcoin neden düştü? Düşüşü tetikleyen 3 temel sebep

Bitcoin sırat köprüsünde: 4.000 dolar hedefinde neler oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bu hafta sonu 4 bin dolarla flört etmeye devam ediyor. Kripto fiyat takipçisi Coin360’a göre, yazım sırasında BTC’nin fiyatı 3.936 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin, 5 bin dolara koşan bir boğa bekliyor

Kripto analisti Filb Filb, Twitter’daki 11.000 takipçisine, 5 bin dolara koşan bir Bitcoin boğasının çalışmalarda olabileceğini söyledi.

Trader, Bitcoin’in son aylarda düşük seviyeler kaydetme yeteneğinin yanı sıra kripto paranın MACD ve Fibonacci seviyelerini delil olarak gösterdiğini belirtti. Ancak, Bitcoinist ayıların kontrolü ele alabileceği konusunda şu şekilde uyardı:

Bu zamanın atlatılıp atlatılamayacağını ve 14 aylık bir ayı piyasasının son bulup bulmayacağını yalnızca zaman gösterecek, bu yüzden dikkatli davranılmalıdır. 3400 doların altına olan bir kırılma, ayıların kısa bir kış uykusundan sonra hâlâ güçlü olduğu anlamına gelir.

Bitcoin, 2023’te 333.000 dolara ulaşacak

Geçtiğimiz günlerde, Filb Filb, 2019’da 2.500 – 3.100 dolar seviyesine ulaştıktan sonra Bitcoin’in uzun vadeli yolununun 2023’te 333.000 dolara ulaşacağını söyledi.

Cointelegraph, BTC’nin olumlu fiyat hareketinin harika olduğunu, fakat yükselişin hızının endişe verici olduğunu söyledi. Bitcoin’in 4.000 dolar değerindeki bir koşuyla işleri tersine çevirebileceğini ancak tekrarlanan başarısız girişimlerin daha büyük sorun olacağını belirtti.

Bu arada, yeni elde edilen veriler Hindistan’da en aktif olarak işlem gören kripto paraları ortaya çıkardı. Kripto borsaları, Wazirx, Coindcx, Instashift ve Bitbns ile Bitcoin.com arasında veri paylaşımı oldu. Sonuçlara göre, ortalama olarak, Bitcoin, Ethereum, XRP, TRON ve BitTorrent Token’in ülkedeki en popüler paralar olduğunu ortaya çıktı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin