FedEx Hyperledger ile Blockchain tabanlı çalışacak
FedEx Hyperledger ile Blockchain tabanlı çalışacak

FedEx Hyperledger ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

26 Eylül’de yayınlanan bir basın açıklamasında, FedEx büyük bir kurye teslimat hizmeti olan Hyperledger’a katıldığını duyurdu.

FedEx Hyperledger ile Blockchain tabanlı çalışacak

Hyperledger, sektörler arası Blockchain teknolojilerini geliştirmeyi amaçlayan açık kaynaklı bir proje. FedEx Hyperledger’a katılarak, Hyperledger şemsiyesi altında bulunan üyelerin büyüyen listesine eklendi. Bu listeyi oluşturan diğer şirketler arasında  IBM, Intel, Deutsche Boerse, J.P. Morgan gibi önemli şirketlerde bulunuyor. Toplamda ise 270’in üzerin şirket bulunmakta. Fedex IT’nin Başkan Yardımcısı Kevin Humphries, Blockchain’in geleceğine inanıyor ve tedarik zincirleri, nakliye ve lojistik için “büyük etkileri” olduğunu söylüyor.

Hyperledger İcra Direktörü Brian Behlendorf, Blockchain ve dağıtık defter teknolojisi ile aynı coşkuyu paylaşıyor. Blockchain’in sonunda Google, Facebook ve Amazon gibi teknoloji devlerinden güç alacağına inanıyor. Bir basın açıklamasında Behlendorf Hyperledger’ın büyümesi konusunda şunları söyledi:

Finans sektöründen sağlık sektörüne ve hükumetlerin lojistik sektörüne kadar dünya çapında ilgi görüyoruz. Bu büyüme ve çeşitlilik, kurumsal Blockchain stratejik değerinin artan bir şekilde kabul edildiğini gösteriyor. Ayrıca açık kaynak çerçevelerinin benimsenmesi ve geliştirilmesine olan bağlılığının arttığının da bir işareti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin