Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”
Usta analist: “Bitcoin fiyat grafiği selloff’u çağırıyor!”

Federal Reserve Bank: ”Bitcoin’in katili altcoinler.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Federal Rezerv Bankası St.Louis tarafından yayınlanan bir blog’da, Bitcoin geleceğine dair üç olasılık açıklandı, bunlar:

  • Değerde belirsiz artış
  • Sıfırlanacak

veya

  • Sıfıra yakın bir pozisyona gelecek

Bitcoin fiyatını düşüren ana unsur, artan altcoin veya Bitcoin alternatifleri arzı

Bankaya göre, Bitcoin’in aralarında bir yerde olacağına inanıyorlar. Yazarlara göre, Bitcoin fiyatını düşüren ana unsur, artan altcoin veya Bitcoin alternatifleri arzıdır. Bitcoin piyasası oldukça değişken ve Bitcoin fiyatında artış ve düşüşünün tek nedeni sabit arz değil. Bitcoin’e alternatif olmasaydı ya da altcoin olmasaydı, muhtemelen şu anda kripto para birimi piyasasında mevcut olan tüm para sadece Bitcoin’e yatırılacaktı.

Federal Rezerv ekonomistlerine göre, bir restoran 10 dolara yemek satıyorsa, bir Hamilton faturasına (10 dolar) veya iki Lincoln faturasına (5 dolar + 5 dolar) eşittir. Lincoln faturalarının arzı artarsa, bu iki fatura arasındaki 2: 1 oranının mevcut senaryosunu değiştirmez. Yani düşük olan değer çoğaldığı zaman fiyatı azalır ama buna karşın 2: 1 oran değişmez ve hakketmediği halde yüksek değerde bu orana bağlı olarak düşer.

Bitcoin’in gerçek değeri nedir?

Bitcoin ve diğer altcoinlerin fiyatı hala keşfedilemedi. Bazı analistlere göre, 2017’de oluşturulan yutturmaca nedeniyle Bitcoin fiyatı büyük ölçüde arttı, diğerleri de bunun bir rastlantı olduğuna inanırken, diğer Bitcoin alternatifleri veya altcoinleri de artırdı. Bitcoin kullanımı, kitle kabulü ve fiyat artışının önde gelen nedenlerinden biridir. Kurumsal yatırımcılar halen Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapma aşamalarındadır. Kurumsal çıkarlardaki artış, gelecekte Bitcoin fiyatını artıracak. BAKKT Borsası, NASDAQ Bitcoin vadeli işlemleri ve Bitcoin ETF‘leri piyasaya sürülüp kabul edildiğinde, bu sonuçta Bitcoin talebini artıracak ve zamanla Bitcoin fiyatının bir yükseliş ivmesi yaşaması muhtemeldir.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin