Fantom boğa koşusu için hazırlanıyor: Almak mantıklı mı?

Fantom haberleri çoğalıyor: Yükseliş detayları gelmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerdeki aylık görünüm olumlu haberlerle devam ediyor. Bu görünüm en kısa zaman diliminde bile kendini belli ediyor. Geçen haftaya göre bile artışlar çift haneleri geride bıraktı. Çoğunluk bunu sağlamasa da fiyatlanmamış varlıklar kazançları şubat ayına kadar sarkıttı.

2022 yılında en çok düşenler arasında dikkat çeken Fantom, toparlanmayı çabuk gösteriyor gibi. Geçtiğimiz yıla göre iyi performans göstermesi topululuğu sevindirdi. Ayrıca Fantom haberlerinin çoğalması ve gelişmeler yaşanması fiyatını artırdı.

Fantom haberleri bu hafta içinde fiyatlanmaya yardım etti. Yukarı doğru gelen hacimle beraber yatırımcılar kasalarını doldurdu. Bu durum birçok altcoin’de yaşandı.

Fantom haberleri: Stablecoin lansmanı hazırlanıyor

Geçen hafta, Fantom haberleri ile FTM kabaca %35 arttı. Yeni güncellemenin yanı sıra proje için yeni bir stablecoin gelecek. Bu da asıl fiyatlanmayı sağlayan etken oldu. Aynı zamanda DeFi geliştiricisi Andre Cronje’nin kriptoya dönüşünün sadece bir aşamadan çok daha fazlası olduğunu gösteriyor.

Geçen Mart ayında oyuna veda ettikten ve ardından Kasım ayında geri döndükten sonra, şimdi Yearn Finance ve Keep3r’nin (ve diğer birçok yüksek profilli projenin) arkasındaki zihin kolları sıvayıp işe dönüyor gibi görünüyor.

Fantom Vakfı’nın kurucu ortağı ve mimarı unvanını taşıyan Fantom adlı hızlı katman-1 blok zinciriyle uzun süredir ilişkilendiriliyor. Şimdi ise ağın yerel sabit parası fUSD’yi yeniden inşa edeceği düşünülüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin