Fantom geliştiricileri gas ödülleri kazanıyor: Fiyat artacak mı?

Fantom geliştiricileri gas ödülleri kazanıyor: Fiyat artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom geliştiricileri için önemli bir gelişme yaşandı. Ekip için bir ödül sistemi paylaşıldı. Para kazanma programı, kripto topluluğundan karşılık buldu. Bu karşılık sonrasında ise FTM, beklenen hatlardaki Fed faiz artışı sayesinde yükseliş ortamında son 24 saat içinde en yüksek kazanan olarak ortaya çıktı. 

Program, yüksek kaliteli merkezi olmayan uygulamaları (dApp’ler) sürdürülebilir bir gelirle sağlar ve gas ücreti paylaşım teşviki ile yetenekleri korur. Bu, esas olarak, DApp’lerin ne kadar çok kullanım aldığı, geliştiricilerin o kadar fazla kar edeceği anlamına gelir. Bu girişim, Fantom geliştiricilerinden ve tüccarlarından destek almış gibi görünüyor ve token son 24 saat içinde büyük ölçüde arttı.

Fantom topluluğu, görünüşe göre gelecekteki beklentiler konusunda iyimser. Son ralli, ekosistemdeki geliştiricilerin yararına olacak çeşitli girişimlere bir tepki olarak geliyor.

Fantom geliştiricileri için avantajlar

Fantom Vakfı’nın kurucu ortağı ve mimarı Andre Cronje, geliştirici ekosistemine sunduğu çeşitli çözümler hakkında ayrıntılı bir not kaleme aldı. Gazdan para kazanma girişimi, geliştiricilerin sözleşmelerde harcanan tüm gazın %15’i kadar gelir elde etmelerini sağlar. Vakıf, cüzdanların FTM’ye sahip olması gerekmeden DApp’lerle etkileşime girmesine izin veren bir özellik getiriyor. 

Kurucu ortak, bunun önümüzdeki iki çeyrekte uygulanacağını söyledi. Bununla, FTM’siz cüzdanlar DApp’lerle etkileşime girebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin