Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!
Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!

Faketoshi Craig Wright’tan dev iddia: “Bitcon SV, gelecek iki yıl içinde 1 TB blok işleyecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV (BSV), 15 Kasım’daki Bitcoin Cash hard forkunu takip eden hash savaşının başlangıcından bu zamana kadar BCH ABC’ye karşı tamamen kaybediyor gibi görünüyordu. Ama Bitcoin SV, Bitcoin Cash’in piyasa sıralamasını ele geçirerek beşinci sıraya yerleşti. Faketoshi Craig Wright ise bugün Bitcoin SV için yeni bir iddia ile yine gündemde.

Bitcoin SV (BSV), Satoshi Vision’ı gerçekleştirmek istiyor

Özünde, Bitcoin SV Satoshi Nakamoto vizyonunu yerine getirmek için oluşturuldu. Craig Wright ve ekibine göre ağ, zincir dışı ölçekleme çözümlerinin fazladan katmanlarında toplanmadan daha iyi durumda. Bunun yerine BSV, depolama alanını artırmak ve daha fazla node’leri barındıracak şekilde blok boyutunu genişletmek için sektörde.

Bitcoin SV’nin mevcut durumu

Şu anda BSV blokları üç Bitcoin versiyonunun en küçüğü. Bu, esas olarak zincirde sürekli bir işlem hacminin olmamasından kaynaklanıyor. Craig bunu değiştirmek istiyor.

Projeksiyonlar

Tıpkı Satoshi gibi, Craig de BSV için bir vizyona sahip. Yakın zamanda atılan bir tweette Craig, BSV’nin 4 milyon TPS’ye ulaşmak ve bir Terranode ağı kurmak için iki yıllık bir hedefi olduğunu duyurdu. Bu Bitcoin topluluğunda BSV’nin işlem alanını genişletmek için gerçekten ihtiyaç duyduğu ortak bir bilgi. Aslında, hard forkun ardından çizilen ilk plan, BSV’nin blok alanını 128 MB’ye yükseltmek üzerine yoğunlaştı.

Bu hedeflere ulaşmak için, Craig’in ekibi çeşitli büyük kurumlarla ortaklık kurmayı ve bunlarla ağdaki işlem hacmini artırmayı planlıyor. Ayrıca, yeterli blok alanıyla yedeklenen düşük işlem ücretleri BSV ağına çeşitli Blockchain tabanlı geliştiricileri çekecek.

Faketoshi Craig Wright hedefini gerçekleştirebilir mi?

Craig Wright’ın projeksiyonları gerçekçi olabilir. Fakat BSV, her kriptonun diş ve çivi ile savaştığı bir endüstride zorlu bir mücadele yürütmeli. Birincisi BSV’nin, Bitcoin, Bitcoin Cash, NEO ve Ethereum’un beğenilerine karşı büyük bir görevle karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Maliyet açısından, Craig’in iki yıl içinde 1 TB depolama alanı hedefine ulaşılması için yatırım yapılacak kaynakları belirlemek zor. Mevcut piyasa oranlarında, rakam saatte 300 dolar. Ancak, bu maliyet büyük ölçekli ekonomiler kullanılarak en az %40 oranında azaltılabilir. Craig’in projeksiyonları gerçekleşirse, bir Blockchain’de küresel işlemlerin iyi bir yüzdesi olacağından, kripto alanı bir bütün olarak fayda sağlayacak.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin